За нас

За нас с 3 думи - компетентни, лоялни и коректни!

Вече над 5 години сме на пазара и се стараем да ви предлагаме хранителни добавки и всичко за спорта на атрактивни цени, промоционални оферти, като винаги залагаме на качеството преди всичко друго!

Качественото и компетентно обслужване е наш приоритет и запазена марка. Нашият екип е винаги насреща за да откликне на вашите въпроси и да ви посъветва кое за вас е по-добре на тема хранене, тренировъчни планове, прием и закупуване на хранителни добавки и спортни артикули.

През дългогодишният си опит ние сме пробвали почти всичко, което предлагаме в сайта като хранителни добавки, защото вярваме, че точно опита и сблъсъка лице в лице с нещата дават ясна преценка. Само, когато опиташ нещо на гърба си, тогава можеш да претендираш, че знаеш и можеш.

При нас ще откриете основно марки, които са с доказан произход и са едни от водещите производители в индустрията с хранителни добавки.

Ние сме винаги актуални и при нас можете да очаквате постоянно нови промоции и оферти, като винаги промоциите ни са насочени към всички - търсещите продукти за отслабване, за качване, за възстановяване, за сила и растеж, за подсилване на имунитета и т.н. - следете сайта ни и така винаги ще имате възможност да пазарувате висококачествени продукти на най-добрите цени.

В сайта ще откриете всички видове хранителни добавки, които са подредени старателно в подходящите за всеки продукт категории, така че да можете да откривате всичко, което ви е необходимо бързо и лесно. Предлагаме всички видове протеини и протеинови барове, аминокиселини, креатини, гейнери и високовъглехидратни напитки, л-карнитини и продукти за отслабванепродукти за цялостно здраве и на билкова основа. Ние поддържаме пълна наличност на предлаганите артикули и това ни позволява да реагираме бързо и заявените от вас продукти да пристигнат до вратата ви в рамките на 24 часа.

Както днес, така и през годините, ние винаги ценим мнението, отделяме внимание и уважаваме желанието на клиентите ни. Разрастнахме се без да залагаме на гръмки, неясни и нереални реклами и това е само и благодарение на вас - нашите доволни клиенти, които ни препоръчвате на вашите близки и приятели. Благодарим ви.

Ако имате някакви въпроси, препоръки или искате просто да поръчате най-подходящия за вас продукт според целта ви:

Свържете се с нас