BLACK FRIDAY 2018 в pompai.com

BLACK FRIDAY 2018 в pompai.com

 Карло Катранджиев
 От 18 ноем. 2018

Черния Петък (BLACK FRIDAY) е категорично най-чаканото събитие за феновете на добрите оферти за пазаруване в целия свят.

Кога ще има BLACK FRIDAY в pompai.com?

При нас той започва още от 23 Ноември 2018г. в 00:01ч.

Важно е да отбележим, че освен онлайн на pompai.com, ще можете да се възползвате от уникални оферти за хранителни добавки и във физическият ни магазин в гр. Пловдив.

Магазинът ни ще работи с удължено работно време от 10:00ч до 20:00ч на 23. Ноемрви 2018, а на 24 Ноември ще работим от 10:00ч до 18:30ч.

В коя секция на сайта ще са изложени офертите?
На главната ни страница ще са показани абсолютно всички оферти и връзките към тях.

Какви продукти ще бъдат на промоция? 

Над 2000 продукта ще влязат в категорията на офертите ни за BLACK FRIDAY 2018.

Фитнес аксесоари, хранителни добавки за здраве и фитнес, протеини, добавки за отслабване и изгаряне на мазнини - л-карнитин, фет-бърнъри, йохимбин. 

Един съвет от екипа на pompai.com към нашите клиенти:
Поради огромният интерес към нашите оферти, имайки предвид статистиките ни от последните няколко години, когато сме правили BLACK FRIDAY разпродажби, наличностите и офертите се изчерпват изключително бързо.

Така че, най-бързия от вас ще има възможност да се възползва от най-добрите оферти.

Остават броени часове до офертите!
Приготвили сме ви супер цени само и единствено на ТОП МАРКИ!

Статията написа Карло Катранджиев

  Завършил съм в УХТ със специалност Храни, Хранене и Диететика. Спорта, здравословният начин на живот и хранителните добавки са нещата, за които обичам да пиша, проучвам и споделям информация.Още новини

ВИДЕО: Арнолд Шварценегер нападнат в Африка

71 годишния бивш губернатор на Калифорния е нападнат и изритан брутално в гръб от непознат мъж. Неприятната случка се развива по време на състезание за скачане на въже, на което Арнолд е бил гост съдия.Правейки си селфи с ...

GO ON Nutrition - Нова марка в наличност!

GO ON Nutrition е марка хранителни добавки, която базира цялостното си развитие върху целта си да представя спортни добавки с премиум качество и на конкурентни цени.Опитът, съвременният ноу-хау, високотехнологичните ...