GO ON Nutrition - Нова марка в наличност!

GO ON Nutrition - Нова марка в наличност!

GO ON Nutrition - Нова марка в наличност!

 Карло Катранджиев
 От 12 май 2019

GO ON Nutrition е марка хранителни добавки, която базира цялостното си развитие върху целта си да представя спортни добавки с премиум качество и на конкурентни цени.

Опитът, съвременният ноу-хау, високотехнологичните производствени бази на GO ON Nutrition са гаранция за ефективни продукти съобразени с нуждите на спортистите, диетата и здравословните ползи от правилните и качествени хранителни добавки за всеки спортист.

Марката за момента залага само на няколко продукта, които са базови и са от най-необходимите добавки в арсенала на всеки спортист.

Предлагаме ви да обърнете внимание на протеиновите барове с 33% съдържание на протеин от суроватъчен и млечен протеин, които съдържат само 1,6г захар на бар и се отличават с невероятните си вкусови качества.Ние, от екипът на pompai.com смятаме, че към момента, на пазара няма друг такъв протеинов бар, който да е с качествени протеинови източници, малко захари и срахотен вкус. Оп, забравихме да ви споменем за цената. А това е една от основните цели на марката - високо качество на ниски цени. PREMIUM WHEY BAR 33% са на супер достъпна цена и определено заслужават вашето внимание!

Все още в България не могат да се открият всички продукти на GO ON Nutrition, но след време целият асортимент ще бъде наличен. Следете сайта ни и ще разберете първи, когато имаме нови наличности.

Вижте и другите продукти на марката GO ON NUTRITION.


Статията написа Карло Катранджиев

  Завършил съм в УХТ със специалност Храни, Хранене и Диететика. Спорта, здравословният начин на живот и хранителните добавки са нещата, за които обичам да пиша, проучвам и споделям информация.Още новини

ВИДЕО: Арнолд Шварценегер нападнат в Африка

71 годишния бивш губернатор на Калифорния е нападнат и изритан брутално в гръб от непознат мъж. Неприятната случка се развива по време на състезание за скачане на въже, на което Арнолд е бил гост съдия.Правейки си селфи с ...

Работен график за Великденските празници 2019

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКИ И РАБОТНОТО НИ ВРЕМЕ ЗА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ ЗА 2019г.Работното време на физическият ни магазин в гр. Пловдив, ул. Гладстон 90:26.04.2019г. - 10:00ч - 18:30ч.27.04.2019 - 10:00ч - 16:30ч28 – ПОЧИВЕН ДЕН29, 30 – 10:00ч – ...