Mr. Olympia 2016 - СНИМКИ + Класиране

Mr. Olympia 2016 - СНИМКИ + Класиране

През изминалият уикенд се проведе 52-то състезание Mr. Olympia в Лас Вегас. Тази година шоуто беше подкрепено от солидна PR акция, в която взе главно участие Kevin Levrone, като шумът около неговото "завръщане" на сцената на Мистър Олимпия 2016 беше напълно очакван. Социални мрежи, видеа, интервюта и целият блясък на прожекторите беше насочен точно към него. В същото време подготовките на повечето състезатели бяха потънали в тъмнина. Нямаше спорове кой ще вземе титлата тази година и всичко се въртеше около евентуалното класиране на Kevin Levrone.

Естествено в България вниманието беше върху Добри Делев и неговото 2-ро поредно стъпване на сцената на Mr Olympia.

Виж повече около участието на Добри Делев на Mr. Olympia 2015 и Mr Olympia 2016.

Вижте:
Mr. Olympia 2017 - СНИМКИ + Класиране

Mr Olympia 2015 - снимки, факти и класиране

Всички фенове на бодибилдинга можем да отдадем почит към смелостта да се явиш на сцената с най-добрите на деня, но до там. Горната част на тялото я беше докарал до завидна форма за възрастта и дългото си отсъствие от състезателния културизъм, но краката бяха под всякаква критика. За Kevin Levrone шоуто на Мистър Олимпия 2016 приключи бързо. Класиран е 16-ти.

Виж: Снимки и видео от спонтанното позиране на Kevin на пресконференцията.

И докато всички говорехме за Kevin Levrone, състезатели като Big Ramy, Phil Heath, Shawn Rhoden, Dexter Jackson, Roelly Winklaar, Victor Martinez показаха изключително подобрени физики. За всеки от тях може да се говори много, а тези, които следят ежегодното издание на Мистър Олимпия сами ще забележат прогреса за едни и регреса за други от снимките, които имаме възможност да разгледаме благодарение на http://npcnewsonline.com/ и http://musculardevelopment.com/.


Класиране:

16. Michael Lockett

16. Lukas Osladil

16. Kevin Levrone


16. Brandon Curry

15. Akim Williams

14. Ben Pakulski

13. Steve Kuclo

12. Nathan De Asha

11. Victor Martinez

10. Justin Compton

9. Joshua Lenartowicz

8. Dallas McCarver

7. Cedric McMillan

6. Roelly Winklaar


5. William Bonac


4. Mamdouh Elssbiay

3. Dexter Jackson

2. Shawn Rhoden

1. Phil Heath 18 сеп. 2016


Още новини

Mr. Olympia 2017 - СНИМКИ + Класиране

От 14 до 17 септември 2017г в Лас Вегас се проведе 53-тото издание на най-силното състезание за бодибилдинг и фитнес - Мистър Олимпия 2017. Какво ще видите в статията?Класирания + снимки в следните категории :- Mens Classic Physique Mr. ...

8 Съвета за по-бърз метаболизъм

Колкото по-добре работи метаболизма ви, толкова повече калории изгаряте и толкова по-лесно е отслабването, както и поддържането на добра физическа форма. В следващите няколко реда ще ви споделим 8 сигурни начина с които ...