Жилетка с тежести 10/15/20кг Armageddon Sports

Armageddon Sports
79.99 лв.
с безплатна доставка

Тегло:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Удобна, прилепваща плътно по тялото ви, притежаваща ефективна велкро система за залепване, тази жилетка с тежести предлага и възможност за регулиране на теглото през 0,5кг.Ако искате да подобрите:
издръжливостта;
силата;
експлозивността;
визията;
и бързината си, то жилетката с тежести е чудесен аксесоар, който да добавите към арсенала си от инструменти за постигане на по-добрата версия на физическото ви състояние.

Какви са предимствата на жилетката с тежести от Armageddon Sports?

Сигурност и здравина: Жилетката е подкрепена с два пъти по-издръжливи материи, които да издържат на дългогодишно натоварване, а също така и за да бъдете спокойни, че по време на тренировка жилетката с тежести ще издържи на всякакво натоварване.

Напълно регулируема жилетка с тежести: Освен, че притежава страхотен външен вид и дизайн, жилетката с тежести на Armageddon Sports ви позволява да променяте тежестта според нуждите ви. Регулирате посредством добавяне/премахване на тежести, които са включени в цената, а теглото на всяка тежест е 0,5кг.

Удобство и качество: Жилетката е изработена така, че да не попива потта и няма опасност от неприятно наслояване на неприятен мирис.
Можете да перете жилетката в пералня, но само на ръка и с хладка вода, като абсолютно задължително е да извадите тежестите от жилетката преди пране.

Подходяща е за всеки: Независимо дали сте мъж, жена, възрастен или подрастващ, напреднал или начинаещ спортист, жилетката с тежести ще бъде ваш партньор в мисията към изграждане на по-добра физическа форма.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари