Жилетка с тежести SZ 5кг

SZ Fighters
59.00 лв.49.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Жилетка с тежести 5кг е подходяща за:

  • Набирания и тренировки със собствено тегло 
  • Усилена кардио тренировка с жилетка с тежести 
  • Джогинг (на пътека във фитнес залата или навън)
  • Цялостно укрепване на физическото и ментално състояние на Вашето тяло

Идеята на тази регулируема жилетка с тежести е да направите вашите тренировки по-интензивни, по-интересни, по-пълноценни, като добавите допълнителна тежест към тялото си с помощта на този удобен фитнес артикул. При тази жилетка с тежести имате възможност да избирате точните килограми, от които имате нужда по време на вашата тренировка.
Това се постига посредством специалната конструкция на тази Жилетка с тежести, благодарение на която ще можете да махате и да добавяте тежести по Ваш избор. Доста от вас знаят, че когато тренирате със собствено тегло на лостове, идва момент в който собствената ви тежест вече не ви достига и тогава идва момента, когато е време за едно ново и по-различно натоварване. Знаете, че жилетка с тежести не използват само т.нар. лостаджии, а и доста футболисти, ММА състезатели, кросфитъри и т.н.
Облечете жилетката с тежести, когато се набирате, правите клекове със собствено тегло, кофички, лицеви упори, бърпите, скачане с въже и т.н.
Продукта е изработена така, че да получите равномерно разпределение на теглото ѝ по цялото Ви тяло. По този начин ще можете да балансирате натоварването над мускулатурата Ви, докато използвате жилетка с тежести.

Жилетки с тежести 5, 10 и 15кг

Кратка информация:
Това е баластна жилетка, която е подходяща за укрепващи тренировки и джогинг, както и силови тренировки. Жилетка с тежести е изработена от висококачествен найлонов допълнително засилен материал. С нея можете да разположите тежестите равномерно по цялото тяло. Тази жилетка с тежести има възможност да се регулира и наглася според размера на гръдния ви кош. Тежестите са изработени от метален пясък и максималната товаримост на тази жилетка с тежести е 15кг. Може да се регулира според нуждите ви – от 0,5 до 15 кг. Вие избирате тежестта с добавяне или махане на тежести, това е голямото предимство на тази жилетка с тежести пред другите. Жилетка с тежести Ви позволява да избирате точните килограми, от които се нуждаете при тренировка. Това се постига посредством специалната конструкция на този продукт, благодарение на която ще можете да махате и да добавяте тежести по Ваш избор. Тази жилетка с тежести ще Ви позволи да натоварите тялото Ви в зависимост от възможностите Ви . С времето ще можете да слагате повече килограми на жилетката и съответно да тренирате по-усилено.
Материята, която покрива тази жилетка с тежести е доста здрава и устойчива. Здравината й е подсилена допълнително, за да можете да сте сигурни, че тежестите в нея няма да паднат по време на Вашите упражнения.

  • Друг вариант за комбинация или разнообразие на вашите тренировки освен с жилетка с тежести можете да пробвате тренировъчна българска торба, която се предлага в 3 различни варианта и тегло - 8кг, 12кг, 16кг.
  • Също можете да обогатите фитнес артикулите си и с тази удобна, здрава и популярна медицинска топка, която се предлага в разновидностите 3кг и 5кг.
  • Предлагаме ви и удобните и изгодни като цена, добри като изработка гимнастически халки


Нормално е след като се интересувате как да подобрите вашата тренировка, да се интересувате и за вашето подходящо възстановяване, което е в основата на следващите желани по-интензивни и качествени тренировки. Без добро възстановяване не можем нито да тренираме пълноценно, нито да растем, каквато е и целта на повечето занимаващи се с тежести.

Според нуждите и целите можете да добавите за допълнителна енергия една доза предтренировъчен азотен бустер, който ще ви даде повече енергия и по-добро напомпване, ако сте перфекционисти и държите на доброто възстановяване – задължително вкарайте 1 доза BCAA по време на тренировка, 1 доза суроватъчен протеин след тренировка в комбинация с креатин монохидрат = моментално възстановяване на енергията, белтъчните нужди и перфектна база за мускулен растеж. 


Приятели, информираме ви, че въпреки ниската цена и голямото тегло ние ви доставяме тази жилетка с тежести напълно БЕЗПЛАТНО! Ако ви е удобно можете да я получите на посочен от вас адрес или пък офис на куриерска фирма. При всички положения, независимо от избраното от вас тегло на жилетка с тежести вие я получавате с безплатна доставка.

Тегло: 5кг
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване