Колело за корем и коремни преси Armageddon Sports

Armageddon Sports
25.00 лв.19.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Колело за корем модел "3 в 1" от производителя на едни от най-качествените и популярни фитнес аксесоари - Armageddon Sports.

За обявената цена получавате:
1 бр колело за корем
1 бр въже за скачане
1 бр постелка предпазваща краката ви от наранявания, когато използвате колелото

Колелото за корем и коремни преси или наричано още колелото на болката, е подходящо за употреба от хора с опит в залата - полу напреднали и напреднали спортисти.
Колелото е използвано основно за стягане на коремните мускули и извайване на така мечтаната коремна преса.

На пръв поглед нищо особено като уред, но колелото за коремни преси намира приложение от години наред в тренировъчните методики на най-добрите атлети, защото здравата средна част на тялото е предпоставка за експлозивност и сила в цялото тяло.Кои мускули натоварва колелото за корем и коремни преси?
Натоварването е изключително комплексно и колелото за корем може да го наречем и колело за цялата част на тялото.
Абсолютно всички мускули в средната част на тялото - корема, флексорите на таза, косите коремни мускули, част от ромбоидните мускули, мускулите на гърба и задното рамо, трицепси и предни рамене, квадрицепси и предмишници.


Кога е най-добре да включим колелото за корем и коремни преси в тренировката си?
Препоръчваме ви да го използвате в отделни дни, които да са определени за тренировка натоварваща основно коремната област.
Важно е преди да преминете към основното движение с колелото да загреете хубаво коремните мускули и кръста.

За кой не са подходящи тренировките с колело за корем?
Погледнете по-горе описаните мускули, които участват в изпълнението на упражненията с колело за корем. Ако имате контузия в някои тези мускулни части или пък в колянната става, то оставете колелото настрана.
Не е препоръчително да използвате колелото за корем, ако сте напълно начинаещ в тренировките или сте с твърде голямо наднормено тегло.Важно!
Дишайте правилно!
Когато спускате напред с колелото за корем - вдишвате, когато се прибирате назад - издишвате въздуха.
Удачен е варианта и също да вдишвате и издишвате в началната фаза на движението.
Не е препоръчително да правите 3-4-5 повторения последователно само с 1 вдишване.


Упражненията с подобно колело за корем и коремни преси, могат да донесат редица ползи за:
Трениращите за здраве и обща кондиция - допринася за правилното развитие на функционалността на организма основно в средната част - корем и кръст.
Силачите - с увеличаването здравината на корема и кръста ще подобрите силовите си постижения, а също така и допринася за контрола върху вътре-стомашното налягане, който е от основно значение, когато се целят максимални повторения.
За културистите и хората трениращи с подобен сплит е желателно, ако използвате колелото за корем в тренировката си, то хубаво да загреете корема и кръста предварително и упражнението с колелото да е като основно за коремната област.
Кросфитърите също могат да извлекат ползи, като с подобен уред идеално се обогатяват цялостни комплекси.
За стрийт фитнес маниаците - за тях определено е един от най-полезните уреди, който могат да мъкнат навсякъде със себе си. Колелото за корем е изключително компактно и с минимални размери, като това позволява да го сложите винаги в тренировъчната ви чанта и да го носите навсякъде. Ако вкарате упражнението с колело за корем в тренировките си, със сигурност ще подобрите възможностите си за силовите движения и най-различните везни.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари