Хранителни Добавки

Ние сме специализиран магазин за фитнес, спортни и здравословни хранителни добавки на най-добри цени в България. Разполагаме с над 4000 различни висококачествени суплементи подходящи за вашите нужди и цели. 

Качество и произход
Знаем, че от основно значение за Вас, е ясният произход, качеството и чистотата на добавките, затова ви гарантираме, че абсолютно всички хранителни добавки в нашият магазин са регистрирани и одобрени за разпространение от БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните). Над 90% от продуктите, които ще откриете в нашия онлайн магазин са внос от САЩ и Европа.

Видове добавки
В днешни дни почти всеки човек приема хранителни добавки. Някои ги употребяват с цел укрепване на здравето и при възникване или превенция на здравословни проблеми, а други пък за спортни цели и подобряване на физическото състояние.

При нас ще откриете всички видове хранителни добавки.

Здраве, силна имунна система и подкрепа за ставите. Всичко, от което имате нужда, за поддържане на организма ви в оптимално състояние, е налично на най-ниски цени: Омега 3 6 9, витамини и минерали, билкови екстракти, храносмилане, ензими и пробиотици, антиоксиданти. 

Мускулна маса, релефотслабване и изгаряне на мазнини, издръжливост и възстановяване в pompai.com има всичко! Разполагаме с огромен избор от протеини, фет-Бърнъри, л-карнитин, креатин, аминокиселини, BCAA, гейнъри и въглехидрати.

Странични ефекти
Продуктите изложени в нашият магазин нямат странични ефекти. Спазвайки препоръките за прием, вие си гарантирате спокойствие и ефективност.

Ако имате въпроси и неясноти относно прием и употреба, или не знаете точно от каква хранителна добавка се нуждаете за да постигнете по-добри спортни резултати - свържете се с нас. Екипът ни е с доста години опит и препоръчваме продукти само и единствено, които сме пробвали и можем да споделим реално и адекватно мнение за ефективността им. Ние сме компетентни и образовани, можете да ни се доверите.


Показвай:
  • 1
  • 2