Азотен Бустер BLACKWEILER Shred Olimp 480 грама 80 дози

Olimp
78.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

BLACKWEILER SHRED - неповторим предтренировъчен азотен бустер за енергия, напомпване, издръжливост, мускулно изграждане и изгаряне на мазнини.

80 дози в опаковка!

BLACKWEILER SHRED - Открий тъмната страна на твоята същност!

Представи си, че тъмнината те завладява и всичко около теб придобива сивота.

Никой и нищо няма да може да те подготви за това, което следва!

Изпивайки само една доза от BLACKWEILER SHRED всичката тъмнина и сивота ще изчезнат, защото светлият лъч на сила, енергия, издръжливост, изгаряне на мазнините, мускулен растеж и напомпване от BLACKWEILER SHRED ще се появи като гръм от ясно небе!

Нищо няма да може да те спре. Предстои ти да направиш най-добрата тренировка през живота си! И така ще е с всяка следваща доза от азотния бустер BLACKWEILER SHRED.

Мускулите ти ще се изпълнят с кръв и ще усетиш най-запомнящото се напомпване, тялото ти ще изхвърли голямо количество пот, а умът ти ще открие нови нива на желание за тренировка и съсредоточеност в целта за изграждането на едно по-добро тяло.

Стиска ли ти да пробваш и да изпиташ всичко това?
Или си твърде страхлив и ще останеш у вас без да се опиташ да промениш тялото, живота и целите си?

BLACKWEILER е произведен под зоркото око на специалисти от най-високо ниво. Проучванията в лаборатории, тестовете и и неспирните подобрения в производството на OLIMP, създадоха BLACKWEILER - новият шедьовър в света на хранителните добавки и по-специално в категорията на азотните бустери.

Специалистите от лабораториите на OLIMP събраха 16 фармацевтично чисти компонента, които са комплектовани в 3 невероятно силни и ефективни формули, изграждащи цялостното невиждано до сега съдържание на BLACKWEILER.

1. ARMAGEDDON-PUMP FORMULA - мощна комбинация от висока доза цитрулин и аргинин. Те стимулират секрецията на азотен оксид, чийто високи стойности активират притока на кръв към работещите по време на тренировка мускули, а от това следва много по-бърз и ефективен трансфер на хранителни вещества за тялото. Допълнително към мускулния растеж се вписва и съдържащите се натриеви йони, които оптимизират и хидратират междуклетъчното пространство. Съдържащите се цитратни йони регулират нивата на pH в мускулната клетка, благодарение на което не се позволява висока киселинност. Тази комбинация от ключови хранителни елементи в BLACKWEILER SHRED ще ви осигури огромно напомпване, което до сега 100% не сте предполагали, че може да изпитате.

2. ENERGY-STORM FORMULA - енергията и издръжливостта по време на едно физическо натоварване, са от изключително голямо значение за една ефективна и пълноценна тренировка. За максимално най-добро представяне по време на тренировка по отношение на силова издръжливост ще се погрижат съдържащите се патентована форма на бета-аланин, минерали и витамини от група B комплекс.

3. INFERNO SHREDDING MATRIX - това е черешката на тортата в BLACKWEILER SHRED. Това е една от най-добрите формули създавана до сега от лабораториите на Olimp. Първият по рода си подобен комплекс е изграден от 7 различни елемента, които активират термогенните процеси в тялото. Нечуваните до сега екстракти от уасаби, джинджифил, каково дърво, черен пипер, зелен чай и лют пипер в комбинация с кофеин, ще накарат тялото ви да се освободи от натрупаните мазнини по безпрецедентен и експресен начин.

Сега вече след като си наясно със състава и очаквания ефект от употребата на BLACKWEILER, склонен ли си да опиташ това ново произведение в света на хранителните добавки?

След като знаеш, че ще можеш да постигнеш повече в тренировкит и то още по-бързо, каква е причината да не опиташ BLACKWEILER SHRED?

Употреба на азотен бустер BLACKWEILER SHRED:

Приема се на почти празен стомах 20-30 минути преди тренировка.

1 доза = 6 грама = половин мерителна лъжичка - разтваря се в 100-150мл вода.

В зависимост от това колко сте напреднали и според вашата толерантност, която ще определите спед първият прием, можете да приемате по-висока доза.

2 дози = 12 грама = 1 мерителна лъжичка - разтваря се в 200мл вода

3 дози = 18 грама = 1 и половина мерителна лъжичка - разтваря се в 300мл вода

*Азотни бустери цени

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари