Азотен Бустер Blackweiler Shred Shot 1 шот 3 дози

Olimp
3.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

BLACKWEILER SHRED SHOT е 2 в 1 - азотен бустер и фет бърнър в едно - снабдява ви с експлозивност и тонус, а в същото време стимулира и изгарянето на мазнини.

Единствения по рода си бързоусвоим шот, осигуряващ ви енергия, издъжливост, напомпване, сила, концентрация и видимо и ефективно изгаряне на мазнини.

Изграден на базата на съставки, които не се съдържат в никой друг предтренировъчен продукт. Иновациите и просперитета в спортната суплементация са напълно присъщи за Olimp

изгоден / ефективен / перфектно съдържание / супер съотношение цена-качество-количество
- в 1 шот от 60ml разполагате с 3 дози
- 1 доза е равна на 20ml 

Какво съдържа всяка доза от BLACKWEILER SHRED SHOT OLIMP?
1. Висока доза BETA ALANINE - 2000mg. Бета-Аланинът е аминокиселина, която увеличава анаеробната издръжливост и мускулния капацитет. Ще подобри значително физическото ви представяне в залата. Спомага за мускулния растеж и развитие.

2. Caffeine - 193mg. Кофеинът ще ви осигури тонус, концентрация, енергия и желание за тренировка. Кофеинът е един от най-доказалите се продукти по отношение на забързване на метаболизма и стимулиране изгарянето на мазнини. Също така е отговорен за издръжливостта и по-пълноценното протичане на тренировъчния процес.

3. Wasabi Extract - 100mg. Екстрактът от уасаби е мощен убиец на мазнини. Стимулира топенето им по естествен път, намалява умората и активира метаболизма.

4. Niacin - 10,7mg. Ниацинът (Витамин B3) е витамин отговорен енергийните запаси и допринася за по-ефикасното усвояване на съставките, което подобрява значително силата на суплемента.

5. Екстракт от Black Pepper и Cayenne Pepper, които са богати на пиперин и капсаицин. Вещества, които активират моментално изгарянето на мазнини и забързват метаболизма.

Начин на употреба:
1 доза = 20ml = 2 капачки от продукта.
Приемайте 30 минути преди тренировка. Винаги на празен стомах или поне 1 час след хранене.


При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари