Animal FURY Universal Nutrition 5/20/30 дози

Universal Nutrition
45.00 лв.19.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal FURY - предтренировъчен азотен бустер, който е създаден да ви помогне да извлечете най-доброто от себе си във всяка тренировка, всяка серия и всяко повторение. Ако не си отдаден, мотивиран и концентриран на 100% по време на всяка тренировка няма как да очакваш тялото ти да расте и да се развива по начина, по който желаеш.

За да си на 100% всеки път, ти се нуждаеш от предтренировъчен продукт, който да съдържа научно доказано работещи и ефикасни елементи, които да ти дадат всичко, от което се нуждаеш за една ползотворна тренировка. От Universal Nutrition са добавили ударни и работещи дози от най-популярните и ефективни елементи, които са известни към днешна дата.

Във всяка доза от Animal FURY ще откриете:
►5000мг инстантизирана бленда BCAA - Левцин, Изолевцин и Валин;
►6000мг Цитрулин Малат;
►2000мг Бета-Аланин;
►1000мг Л-Тирозин; 
►350мг дехидратиран кофеин.

Само 5 съставки, но дозите са толкова високи, че е желателно абсолютно всеки, който реши да опита ANIMAL FURY, винаги при първият си прием да вземе само половин доза за да разбере как му повлиява и какъв е толеранса му към хранителната добавка.

Какво може да очаквате от употребата на подобен тип хранителна добавка с подобно съдържание?
►Мускулен растеж и развитие;
►Невиждано до сега напомпване по време на тренировка;
►Осезаема физическа издръжливост;
►Много по-бързо възстановяване;
►Концентрация, фокус ижелание за тренировка.

От Universal Nutrition са специалисти и определено една от най-добрите фирми произвеждащи хранителни добавки, които наистина работят. Освен качествен състав, то продукта трябва да притежава и приятен вкус, нали така? Е, ANIMAL FURY определено се отличава с освежаващ и ненатрапчив аромат и вкус. Зелената ябълка и динята са освежаващи и изключително приятни за прием разтворени със студена вода.

Прием и употреба на Animal FURY:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
1 доза се разтваря в 200-300мл вода и се приема 30 минути преди тренировка.

Важно е да приемате азотния бустер поне 60-90 минути след хранене. Не го приемайте ако току-що сте приемали храна, а причината е проста - няма да усетите нищо. Трябва да е минал поне час от последното ви хранене.

Желателно е първият път, когато ще приемате Animal Fury да изпиете само половин доза преди тренировка за да видите как ви се отразява. 
След првия-втория прием можете да увеличите на цяла доза.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари