Animal Pump Universal Nutrition 30 пакета

Universal Nutrition
120.00 лв.89.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Animal Pump е суплемент предназначен за прием преди тренировка.
Действието му ще ви снабди с напомпана и силна мускулатура, а енергията и издръжливостта са другите плюсове от приема на Animal Pump.

Всички знаем и сме свикнали опаковките на серията Animal да се предлагат прецизно разпределени в отделни дозирани пакетчета. Е, тук отново е същото положение и Animal Pump се произвежда в опаковка от 30 пакета, които обикновено са достатъчни за 30 тренировки. 30 тренировки са доста време, нали?  Ако сте от хората, които тренират от 3 до 5 пъти седмично, то тези 30 пакета биха ви стигнали за над 60 дни.

Какви са плюсовете от употребата на Animal Pump?
100% по-продължително напомпване, повече сила и неспираща енергия
Когато горните 3 факта са налице, тогава и мускулният растеж започва да се раздвижва и натрупването на мускулна маса е вече факт
Винаги ще имате желание за тренировка - благодарение на комплексният си състав, Animal Pump ще ви помогне да не пропускате нито една тренировка, колкото и да сте изморени от натовареното ежедневие, той ще ви подсигури нужната енергия и мотивация за една успешна и ефективна тренировка

Animal Pump е изграден от 5 основни матрични комбинации от най-различни по естество и действие хранителни добавки:

1. Съставки за енергия
Съставките в този комплекс са изключително потентни и концентрирани, като тяхната идея е да осигурят на трениращият фокус, енергия и концентрация по време на цялата тренировка.

2. Съставки за сила - креатин
От години назад във времето се знае, че креатинът е най-добрият активатор на силата и мускулният растеж. В Animal Pump освен, че е добавен креатин, то той е и в 3 различни форми, които гарантират правилно и пълноценно запълване на енергийният запас на организма и правилният ресинтез на АТФ.

3. Добавки за напомпване
Няма как в хранителна добавка носеща в името си PUMP (от англ. напомпвам) да не съдържа най-важните съставки - тези за ненормалното напомпване, което търсим всички в залата.

4. Комплекс за правилна абсорбция
Правилното и пълноценно усвояване на богатият набор от съставки в Animal Pump е от основно значение. Колкото и богат да е състава на една хранителна добавка, за какво са ни всички състави, ако не се усвояват добре от организма?
Е, от Universal Nutrition са наясно с това и точно заради желанието си да предложат най-доброто, те добавиха и комплекс, който подобрява транспорта и абсорбцията на съставките в продукта.

Начин на приемане:
Половин час преди тренировка се взема 1 пакет и се преглъща с поне 200мл вода.
Не е нужно да се приема в дните без тренировки. Не е необходимо също и да се приема повече от 1 пакет.

Разфасовка: 30 пакета
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари