C4 Pre Workout Cellucor 195/390 грама 30/60 дози

Cellucor
73.00 лв.46.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Още през 2011, когато за първи път пуснаха първата формула на C4, от Cellucor ни изненадаха с много мощен и работещ азотен бустер, който пасна перфектно на множество начинаещи и професионални състезатели, като им помогна да се превърнат във възможно най-добрата собствена версия. Помогна им да повишат мускулната си маса и да преминат на следващото ниво в тренировъчните процеси.

Какво ново?
Подобрена формула
Невиждан до момента състав
Добавени съставки за по-екстремна енергия и концентрация
Обогатен с повече елементи за напомпване, сила и издръжливост
По-голямо количество кофеин и бета-аланин в доза

Новото поколение C4 Pre Workout е създаден на база иновации, проучвания, а също така и на огромният опит, който натрупаха от Cellucor.
C4 Pre Workout е по-силен, с много по-потентни съставки, много по-концентриран и зареден с нови съставки, като например TeaCor, чиято основна мисия е да ви снабди мигновено с енергия, която да продължи да ви подкрепя в продължение на няколко часа.

Новият C4 Pre Workout ще накара мускулите ви да се напомпват, както никога до сега, а енергията и силата, които ще получавате след всяка доза, ще са напълно достатъчни за да бъдете все по-добри с всяка следваща тренировка!

Опаковка от 195 грама
30 дози по 6,5 грама всяка
Нестандартни и перфектни вкусови качества

Употреба:
6,5 грама = 1 мерителна лъжица, се разтварят в 150-300мл вода и се приема от 20 до 30 минути преди започване на физическото занимание.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари