Condense Purus Labs 40 дози

Purus Labs
100.00 лв.86.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Condense на Purus Labs е пред-тренировъчен продукт с иновативен и модерен състав, който е подбран така, че да ви осигури максимално подобряване и физическата кондиция и форма. 
Съдържанието на продукта е патентована матрична комбинация от мощни биоактивни съставки, които ще ви осигурят:
Сила, издръжливост и напомпване
Фокус концентрация 
Желание и енергия за тренировка
Специалните съставки в Condense подобряват цялостното усвояване на всяка една от съставките в продукта, зареждат АТФ запасите на мускулатурата, стимулират мускулното напомпване, увеличават капацитета на мускулните клетки, което е в основата на подобряването на физическите постижения във всеки един спорт.
Някои от основните компоненти на продукта:
NITRATENE:
Това е един изключително нов и потентен неорганичен нитрат, който по принцип се среща в растения като цвеклото и спанака. Това е изходен продукт за образуването на азотен оксид в организма на трениращия, което е важен елемнт от стимулирането на мускулен растеж и напомпване по време на физически натоварвания.
Този нитрат е с доказано мощно аеробно и анаеробно ергогенна поддръжка, която подобрява цялостното физическо състояние на атлетите. Подобрява ви да правите по-продължителни и тежки тренировки.
Beta-Alanine:
Бета-аланина спомага за поддържането на високи нива на карнозин в организма, нормализира pH в мускулатурата и предотвратява предстоящото натрупване на умора и премахва мускулната болка. Подобрява силата и издръжливостта, способства за увеличаването на мускулна маса.
Betaine Anhydrous:
Това е триметиглицин или по-известен с тривиалното си наименование Бетаин. Едно интересно съединение, което се среща в съдържанието на соковете от цвекло, има осмолитен ефект за организма ни - предотвратява дехидратацията, притежава силно изразен антиоксидантен ефект и също така понижава нивата на хомоцистеина. Ефекта от приема на Бетаин се изразява в повишаване на издръжливостта и силата на основните движения като клек, лег, тяга, гребане, скачане и спринт.
1,3,7-TRIMETHYLXANTHINE (CAFFEINE)
Кофеинът е един от най-използваните и може би един от най-ефективните суплементи когато става въпрос за подобряване на анаеробните процеси в тялото. Стимулира фокуса и концентрацията, стимулира освобождаването на допамин, дава енергия и издръжливост.
ELECTROLYTES
Поддържането на водняи и електролитния баланс в тялото на всеки спортист е от изключително голямо значение. При тежки и уморителни тренировки се губят множество електролити и големи количества вода, затова е важно да си набавяте и от двете във високи дози.
В този продукт добавените електролити са от най-висок клас и с огромен потенциал за подобряване на физическото ви състояние.
Не съдържа креатин
Без оцветители
Без DMAA
40 дози в опаковка = 40 неповторими и запомнящи се тренировки

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка = 6,3 грама
Продукта се приема само в тренировъчен ден 10-20 минути преди тренировка.
1 доза се разтваря в 150мл вода и се приема на почти празен стомах до 20 минути преди тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари