Gold Standard PRE - Workout Optimum 300 грама 30 дози

Optimum Nutrition
85.00 лв.59.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Представяме на вашето внимание новият пред-тренировъчен продукт на Optimum Nutrition - Gold Standard Pre-Workout. Гарантирано напомпване, желание за тренировка, сила и издръжливост, енергия, фокус и концентрация. Това е, което можете да очаквате след приема на подобен тип хранителна добавка. Разполагайки с подобен арсенал, вие ще сте една крачка по-напред до постигането на желаните цели.
Не съдържа никакви забранени съставки
Притежаващ сертификат "Informed Choice, Trusted by sport"
30 дози в опаковка
Добавени 375mg от най-качественият Acetyl-L-Carnitine HCl
250mg N-Acetyl-L-Tyrosine във всяка доза
175mg кофеин в доза - само от естетсвени източници като зърна от чай и кафе
Общо 3 грама бета-аланин и цитрулин малат за сила и издръжливост
Наличен в 3 вкусови варианта
Gold Standard Pre-Workout от ON вдига летвата до нови висини. Единствено и само работещи съставки, без пълнители и ненужни елементи. Огромното предимство на този продукт пред другите азотни бустери е, че съдържа само патентовани и висококачествени съставки, като например Бета-Аланин под патентована формула CarnoSyn. Той ви позволява да тренирате по-дълго и съответно увеличава издръжливостта и силата. Друг подобен патентован елемент е креатин монохидрата под формата на CreaPure. Това е креатин с Немски патент, който добива своята популярност, като най-чистата и ефективна форма на креатин монохидрат в целия свят. Gold Standard Pre-Workout се предлага в три страхотни вкусови вариации - Плодов пунш, Зелена ябълка и Диня. Ненатрапчиви и освежаващи вкусове, които ще ви заредят с позитивизъм и желание за тренировка.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
1 доза се разтваря в 150-200мл вода
Приемайте 1 доза 30 минути преди тренировка.
Важно е да се приема продукта на почти празен стомах.

Азотни бустери цени
Важно е да знаете, че промоционалните цени в сайта могат да варират поради факта, че всички хранителни добавки в нашият сайт са внос и цената се влияе от промените в курсовете на валутите.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари