Hot Blood 3.0 Scitec Nutrition 820 грама 41 дози

Scitec Nutrition
74.00 лв.62.78 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Hot Blood е азотен бустер и креатинова матрица в едно! Hot Blood е способен да увеличи напомпването, чистата мускулна маса, силовите ви постижения, както и аеробната издръжливост. Казано накратко - Hot Blood ще подобри въшният вид на мускулите ви и ще ви помогне да подобрите спортните си постижения.
Hot Blood е проектиран да накара кръвта ви да ври, взривява ви от мощно напомпване, подлудява ви от енергия и ви дава неукротима сила. Всичко това само с 1 доза от Hot Blood.

В този азотен бустер няма да откриете никакви излишни съставки, които да пречат на цялостният ефект на продукта и да са добавени "просто ей така". Не, това не е в стила на Scitec Nutrition. Все пак това е производителят, който продава над 10 000 000 дози протеин годишно и то без активна реклама и маркетинг, просто хубавите хранителни добавки на Scitec Nutrition се рекламират сами, точно както го прави и Hot Blood. Всеки един спортист, който опита Hot Blood просто се опиянява от ефективността му, а напомпаните мускули, изкочилите вени и натрупаната мускулна маса няма как да останат незабелязани от неговите съмишленици.

Накратко за азотният бустер Hot Blood от Scitec Nutrition:
Разфасовка в размер от 820 грама
Разполагате с 41 дози
Всяка доза е 20 грама, като ви доставя:
Енергийната HOT BLOOD комплексна комбинация за мощно напомпване по време на цялата тренировка и продължаващо след нея, неспирен фокус, енергия и желание за тренировки, изградена от глюкозен полимер, аргинин алфа-кетоглутарат, бета-аланин, кофеин, ацетл л-карнитин хидрохлорид, цитрулин дл-малат, л-карнитин тартрат, биоперин
Аминокиселинен комплекс за напомпване, увеличаване нивата на растежния хормон, подобрено възстановяване и сила, изградена от аргинин хидрохлорид, тирозин, таурин и орнитин хидрохлорид
4500 милиграма мулти-комплексна креатинова матрица осигуряваща сила и мощ, изградена от креатин монохидрат, кре-алкалин, креатин пируват, креатин нитрат, микронизиран креатин монохидрат
230 милиграма Антиоксидантен комплекс, съставен от 200мг екстракт от зелен чай със стандартизиран екстракт от минимум 50% съдържание на полифеноли, екстракт от гроздово семе и алфа липоева киселина

Ако сте се амбицирали да изградите силно и здраво мускулесто тяло, тогава сте попаднали на точния продукт. С него ще постигнете фантастичен обем в мускулите, сила и енергия.
Бета аланин е една от важните съставки, които предразполагат стимулиране растежа на мускулите. Тя дава енергия и налива физическа сила.
Креатиновата матрица, която предлагаме не съдържа захар и аспартам. Тя работи на принципа АТФ – КФ, като мускулните клетки растат на обем и мускулната маса се напомпва от азотния оксид, снабдява също и с енергетици, които ви дават неспирна и продължаваща през целия ден енергия и жизнененост.

Начин на дозиране:
2 дозиращи лъжички се разтварят в чаша вода и се изпиват 30 - 40 минути преди тренировка.

Разфасовка: 820гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари