HVOL AllMax Nutrition 285 грама 30 дози

Allmax Nutrition
70.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

HVOL - патентован азотен бустер за напомпване, сила, издръжливост и мускулен растеж
HVOL е иновативен, екстремен и мускулно-уголемяващ азотен бустер без стимуланти, изграден от патентовани съставки, които са гаранция, че ще получите най-доброто!

Какви са ползите от приема на азотният бустер HVOL?
Суха и напомпана мускулатура с отличаващи се вени
Мускулну нарастване и натрупване на мускулна маса
Неспираща енергия и издръжливост
Сила и фокус по време на цялата тренировка

Накратко за HVOL:
Опаковка от 285 грама
30 мега-концентрирани дози в опаковка
Първият азотен бустер с подобна ефективност без да съдържа излишни невростимулиращи агенти
Подобрява азотният баланс в тялото и подкрепя белтъчният синтез
Без скрити бленди - само и единствено чист и 100% ясно изразен състав
Освежаващ вкус
Без захар

Да поговорим за състава на HVOL:
Както сами можете да се убедите - AllMax Nutrition не крият нищо и разкриват съвсем спокойно какво съдържа продукта им.
Независимо, че всяка друга фирма може да открадне работещата им формула от съставки, те избират да не използват скрити матрични комбинации от съставки, а да обяват всичко ясно и точно на етикета.

За силното напомпване и голямата ефективност на HVOL, от AllMax Nutrition са заложили на 3 основни бленди:

1. Матрична комбинация увеличаваща азотния оксид, която е изградена от:
Citrulin Malate 1253 мг - аминокиселина, която притежава ред положителни свойства. Някои от които са: подпомага транспорта на аргинин и неговото усвояване, което допринася за по-високи нива на на азот в организма. Осигурява повече енергия, неутрализира млечната киселина и намалява умората, което води до по-добро възстановяване и по-лесно справяне със стреса.

Nitrosigine 750 мг - най-новата и най-успешна форма на аргинин, която е подкрепена вече с редица научни изследвания. Увеличава 4 пъти нивата на азот в кръвта и до 5 пъти притока на кръв към мускулите.

AgmaPure 575 мг - това е най-чистата форма на Агматин в света, която е получена чрез естествена ферментация. Агматинът през последните години адски бързо се превърна в най-успешният напомпващ агент сред хранителните добавки.

Валин 380 мг - една от 3-те най-ефективни аминокиселини в спортните среди, част е от по-известните BCAA - аминокиселини с разклонена верига. Увеличава азотния оксид и подобрява възстановяването.

Норвалин 100 мг - аминокиселина, която действа като инхибитор върху ензима аргиназа. Този ензим намалява нивата на аргинин в кръвта, а Норвалинът е тук за да го спре, което за вас означава още по-добро напомпване.

Витамин B3 32мг и B9 1мг - участват пряко в абсорбцията на съставките и увеличават тяхната бионаличност.

2. Матрична комбинация осигуряваща растеж на клетъчно ниво
Таурин 2,500 мг - важна аминокиселина за всички спортисти, тя подобрява метаболизма, води до мускулен растеж и подобрява силата и издръжливостта.

HydroMax 1,147 мг - Дизайнерски и екстремно ефективен елемент съдържащ глицерол, който гарантира 100%-во максимално хидратиране по време на тренировка. Това ще доведе до мощно напомпване и по-вношителен външен вид на мускула.

Орнитин хидрохлорид 60 мг - важна аминокиселина, която увеличава секрецията на хормона на растежа и е естествен прекурсор на цитрулина в тялото.

3. Комбинация за сила и издръжливост
Екстракт от какао Теоброма - стандартизирано да съдържа поне 20% Теобромин, който ще ви осигури фокус, енергия и издръжливост, както никоя друга добавка до сега. Стимулира естествената концентрация и увеличава мускулната издръжливост.

RC-NOS - патентован екстракт, който е нов за повечето потребители и фитнес-ентусиасти, но изследванията сочат, че действа изключително добре върху експлозивната сила и увеличава нивата на азотен оксид в тялото.

Policosanol - регулира нивата на холестерола в тялото, а за да се развива един организъм и да расте правилно по отношение на сила, издръжливост и обем - тялото се нуждае от нормални холестеролни нива.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
Приема се 1 доза на празен стомах 20-30 минути преди тренировка

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари