Iron Pump Muscle Pharm Arnold Series 180 грама 30 дози

Muscle Pharm
90.00 лв.53.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Мощна и концентриран пред-тренировъчен продукт, съдържащ аргинин нитрат за мощно напомпване и енергия.
Продукта е идеален за начинаещи, не съдържа креатин, увеличава обема на мускулите, дава ви много енергия и силна концентрация.

MusclePharm са производител, който през последното десетилетие е олицетворение на качеството и иновациите. Това е една от най-бързо разрастващите се фирми производителки на хранителни добавки и спортни храни.
За да поддържат нивото си, те обикновено правят редица изследвания, проучвания и научни анализи, които им дават достъп до нови и модерни методи за подобряване на физическия и силов капацитет на спортистите.
В Iron Pump освен, че са заложили на 100% работещи съставки, те са подкрепили всичко и с мнението на най-добрият културист за всички времена - Арнолд Шварценегер. Именно той е съветвал MusclePharm как и какво точно да добавят в Iron Pump.

Iron Pump осигурява:
Напомпване
Енергия
Сила

Като за да ви зареди с оптимално продължително напомпване и непрекъснат източник на енергия в азотният бустер са добавени Агматин, Аргинин Нитрат, Орнитин, Холин, Дехидратиран Кофеин и Тирозин. Това са само част от активните съставки в Iron Pump.
Всички тези изолирани хранителни добавки събрани в 1 доза от Iron Pump са гаранция за подобряване на физическия капацитет и постигане на нови нива в тренировъчните сесии.

Начин на употреба:
6 грама (1 мерителна лъжица) разтворени в 200мл вода се вземат 20 минути преди всяка тренировка.

Разфасовка: 30servings
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари