Jack3d Advanced USP Labs 230 грама 45 дози

USP LABS
96.00 лв.55.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи


Представяме ви новата формула на Jack3D - Advanced Formula!
Подобрено съдържание, обогатен с още по-ефикасни съставки за да ви зареди с ненадмината сила, мощ и енергия!

Накратко за Jack3D Advanced:
Опаковка от 250 грама
45 дози по 5,1 грама всяка
Стимулира мускулният растеж
Дава ви енергия и концентрация
Ще ви зареди с по-продължителна издръжливост
Увеличава силовият капацитет на мускулите
Елиминира появата на умора
Сега и със съставки подобряващи стопяването на мазнините

За съставките в Jack3D Advanced:
Стандартизиран екстракт от Йохимбе - стандартизиран да съдържа максимално високо количество алкалоиди, чието действие е известно с това, че метаболизират мазнините и дават на тялото енергия. Освен това спомага и за преодоляване на умората и подкрепя напомпването по време на тренировка.

Norcoclaurine хидрохлорид - по-познат в спортните среди, като хигенамин. В общи линии този бета 2 активатор може да се определеи като сходен по действие на Йохимбина, но комбинирани в едно и приети по едно и също време, те се допълват и действието е в пъти по-силно. Така напомпването ще е по-осезаемо, а издръжливостта и енергията ще достигнат нови висини.

Други интересни съставки в Jack3D Advanced са кофеинът и новият стандартизиран екстракт от Swertia chirayita те са основни активатори на централната нервна система и ще ви помогнат да провеждате по-концентрирани тренировки, като в същото време спомагат за увеличаване на работоспособността на мускулната тъкан.

Освен всичко изброено, в Jack3D Advanced е добавена и матрична комбинация за напомпване, повече прилив на кръв заедно с градивни елементи към мускулите. Тази матрична комбинация е изградена от Аргинин Нитрат, Екстракт от средиземноморска пиния и витамин C. Всички тези съставки активират азотния баланс и спомагат за увеличаване на напомпването и натрупването на мускулна маса.

За да ви гарантират 100% увеличаване на издръжливостта и силата, от USP Labs добавиха креатин и бета-аланин в Jack3D Advanced.

Как се приема?
Приемайте като предтренировъчен азотен бустер - една мерителна лъжичка се смесва с 150мл вода и се взема половин час преди тренировка.

Разфасовка: 45servings
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари