MusclePrime AllMax 266 грама 15 дози

Allmax Nutrition
35.00 лв.29.89 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Muscleprime ще ви помогне да преминете отвъд лимитите във вашите тренировки. Ще разбие представите ви за пред-тренировъчните продукти. В продукта се съдържа всичко от което се нуждаете за мускулен растеж, напомпване, възстановяване, сила и издръжливост.

Какво съдържа накратко MusclePrime?
Аминоиселини с разклонена верига (BCAA) в уникално съотношение 45:30:25 - 4гр
GH стимулатор - 2,4 грама
Цитрулин - 1 грам
Патентован CarnoSyn Бета-аланин - 0,6 грама
Електролити
mTor-p70 е фактора, който играе основна роля в изграждането и регенерирането на мускулните клетки. Научно е доказано, че аминокиселини с разклонена верига(BCAA) в съотношение 45:30:25 стимулират целия този процес по изграждането на нови мускулни клетки и влакна.
Няма друг подобен продукт, който да ви предоставя само и единствено работещи и доказани съставки! Всяка доза от продукта ви доставя 4,000мг BCAA с уникално съотношение, което ще увеличи протеиновия синтез, ще зареди мускулите ви с енергия и ще ги възстановява мигновено още по време на самата тренировка. Също така ще минимизира катаболните процеси.
Концентрация, желание за тренировка и ФОКУС - това ще ви дадат съставките в продукта скрити зад патентованата бленда SYN-OCT - кофеин, синефрин и октопамин. Тези съставки ще ви дадат неспирна енергия и фокус, без досадните странични ефекти.

100% чист от креатин и натрий
Формулата на MusclePrime е много по-различна от всички други формули на продукти и хранителни добавки попадащи в категорията - азотни и предтренировъчни бустери. Първо - няма креатин. Това ви позволява да си добавяте отделно или да си пиете когато и по колкото искате креатин. Също така прави продукта идеален за прием по време когато почивате от креатин. Перфектен избор за професионалисти на които скоро им предстоят състезания, а не искат излишна вода от креатина. Друг плюс за перфецкионистите е че продукта не съдържа натрий, което веднага ви води на мисълта, че спокойно може да се приема продукта до последно преди състезания. Никаква задръжка на вода от натрий и креатин, чиста мускулатура и напомпване, перфектен вкус, идеален предтренировъчен азотен бустер.

Градиш мускули и мазнините изчезват
Главната цел заради която създадоха от AllMax Nutrition този продукт е да задоволи изцяло нуждите на всички спортисти. Перфектната комбинация от съставки стимулиращи отделянето на хормон на растежа (GH Стимулатори) - цели 1,2 гр Лизин и 1,2гр Аргинин пироглутамат/HCl/AKG в съотношение 2:1. Тази комбинация е научно изследвана и увеличава над 700% естествените нива на хормон на растежа. Което е равно на повече чиста мускулатура и по-малко мазнини.

Всяка доза ви доставя по 1 грам Citrulline Malate, който ще ви даде напомпване, концентрация и издръжливост. 
Сериозното напомпване ще пристигне освен от аргинина и цитрулина, а също и от добавените синергични съставки - жен-шен, гинко билоба, кордицепс и други, които ще увеличат притока на кръв по време на тренировка.
Ще усетите увеличаване в издръжливостта благодарение на добавения патентован 100% чист бета-аланин - CarnoSyn.

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка = 19 грама 
1 доза се разтваря в 150-200мл вода.
Приемайте 1 доза 20-25 минути преди тренировка. Важно е да приемате продукта поне 1 час след хранене.
В нетренировъчен ден не се приема.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари