Nano Vapor MuscleTech 520 грама 40 дози

Muscle Tech
105.00 лв.85.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

По-продължителни и по-интензивни тренировки
NANO Vapor съдържа в себе си доза от над 2,500мг бетаин, който е известен със свойството си да увеличава мускулната издръжливост и товарим капацитет

Повече мускулна маса и сила
Добавеният бета-аланин в Nano Vapor е научно доказано, че увеличава възможностите на тялото по отношение на силовите възможности и покачването на чиста мускулна маса. Тук в NANO Vapor другият плюс е, че дозата от 3,200мг бета-аланин е напълно достатъчна за достигане на пик по отношение на мускулният растеж и сила. Имайте предвид, че пвоечето подобни азотни бустери съдържат съмнително ниски количества от тази съставка, като една голяма част от тях даже и не упоменават точното количество съдържащо се в продукта им.

Продължителен фокус и прилив на енергия
В NANO Vapor са добавени 390мг кофеин и 150мг Тианин за да увеличат концентрацията ви, което ще осигури ефикасна и съсредоточена мисъл по време на тренировка. Комбинацията от тези два елемента е доказано, че увеличава фокуса и енергията от 60 до 90 минути след приема на продукта. Колкото по-фокусирани и концентрирани сте, толкова по-интензивни тренировки ще правите.

По-бърз мускулен растеж
Всяка доза от този азотен бустер на MuscleTech ви поднася 5 грама клинично тестван креатин. Той ще ви помогне да почивате по-малко между сериите, ще се възстановявате в пъти по-бързо, а също така е отговорен и за мускулният обем и растеж.

Още с първата доза ще усетите увеличаване на силата
В изследване проведено със спортисти изпълняващи 16 серии в тренировката си за гърди, групата която е приемала 8 грама цитрулин малат (който всъщност се съдържа в NANO Vapor) са подобрили броя на повторенията при изпълнението на лег с над 53%.

Ненормално напомпване
От MuscleTech са наясно, че няма как да създадат перфекният предтренировъчен азотен бустер, ако не са добавили и ключови елементи увеличаващи напомпването и така желаният ефект "изпъкнали вени"
За да удовлетворят очакванията ви, те добавиха 8 грама Цитрулин Малат в комбинация с 200мг Кверцетин. Комбинацията от тези два агента увеличава нивата на аргинин в плазмата, което подобрява нивата на азотен оксид в тялото, а това води до така желаните напомпани и твърди мускули.

Как да приемате Nano Vapor?
Тъй като този азотен бустер е с екстремно силна бленда от съставки е желателно да спазвате препоръките за употреба.
В началото започвате с 1 мерителна лъжичка и я приемате преди тренировка.
Ако се чувствате добре - на следващата тренировка можете да увеичите на 2 мерителни лъжички и така да задържите дозата до края.
От MuscleTech препоръчват от 1 до 3 мерителни лъжички преди физическа активност, но никога да не превишавате повече от 3 лъжичи за едно денонощие.

Разфасовка: 520гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари