Out Lift Nutrex 126/252 грама 5/10 дози

Nutrex
25.00 лв.11.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Out Lift е предтренировъчен азотен бустер ВСИЧКО В ЕДНО - увеличава енергията, силата, напомпването, подобрява концентрациятя и фокуса по време на тренировка, активира възстановяването след физическа активност.

Out Lift е произведен от Nutrex и съдържа САМО И ЕДИНСТВЕНО елементи, чиято ефективност е доказана чрез научни изследвания.

Във всяка доза се съдържат:

* ако кликнете върху цифрите в скоби ще бъдете препратени към сайт, където са публикувани научните доклади доказващи ефективността на съответната съставка в Out Lift.

(1) 8 грама цитрулин малат:
Цитрулин малата увеличава възможността за по-интензивно и дълготрайно напомпване на мускулите по време на тренировка и продължаващ ефект след това.
В клинични проучвания е доказано, че приема на цитрулин увеличава азотния оксид и нивата на аргинин в кръвта, което от своя страна води след себе си подобрен белтъчен синтез (разбирайте мускулен растеж), по-бързо синтезиране на креатина и много по-добра усвояемост от мускулите на аминокиселините с разклонена верига (BCAA).
Употребата на цитрулин малат като хранителна добавка е установено, че директно повишава броя на повторенията по време на тренировка, елиминира умората и значително подобрява мускулната регенерация.

(2) 3.2 г патентован бета-аланин - CarnoSyn®:
Бета-Аланина увеличава нивата на карнозин в организма, а като ефект върху физическите възможности се отразява много благоприятно на издръжливостта, възстановяването и енергията.
Бета-Аланина намалява физическата умора, подобрява условията за мускулен растеж и увеличаване на силата.

(3) 3г патентован креатин монохидрат - CreaPue®:
Употребата на креатин монохидрат подкрепя натрупването на чиста мускулна маса, той е и една от най-ефективните хранителни добавки за повишаване на силата.
В Out Lift е добавена най-чистата форма на креатин монохидрат - CreaPure. Това е патентована немска форма на креатин монохидрата, която е с възможно най-високата спепен на чистота, ефективност и потентност.
За креатина и неговите ползи можем да ви говорим с часове.
Препоръчваме ви да прочетете статията ни за креатин монохидрат - прием и странични ефекти.

Общо 6 грама BCAA, от които:
(4) 3г Левцин:
Левцинът е една от 3-те аминокиселини с разклонена верига . Известно е, че левцинът е най-важната минокиселина, когато става въпрос за мускулен растеж и активиране на протеиновия синтез.
Количеството от 3 грама левцин е напълно достатъчно за да се стимулира желания ефект за мускулен растеж и възстановяване.

1.5г Изолевцин и 1.5г Валин:
Изолевцинът и валинът също са част от аминокиселините с разклонена верига - BCAA, като тяхната роля е да увеличават мускулната издръжливост, като същевременно намаляват мускулната треска и допринасят за възстановяването.

(5) 2г Таурин:
Тауринът също е аминокиселина, която подобрява концентрацията, възстановяването и силовата издръжливост.

(6) 350мг Кофеин:
Кофеинът е известен от дълги години в спортните среди и е смятан за една от най-ефективните хранителни добавки.
Приемът на кофеин моментално увеличава възможността на мускулатурата и тялото да извършват по-голям обем от работа на много по-високи обороти. В същото време увеличава многократно концентрацията, енергията и настроението. Междувременно последни проучвания доказват, че кофеина помага на организма ни да изгаря излишните мазнини.

(7) 150мг N-Acetyl-L-Tyrosine:
Тази есенциална аминокиселина подобрява значително концентрацията и мозъчната дейност увеличавайки нивата на допамин, което води редица ползи след себе си - настроение, желание за тренировка и активност, енергичност.

5мг Bioperine®:
Този елемент е добавен с една единствена цел - да подобри и да гарантира усвояването на 100% на всички съдържащи се елементи в хранителната добавка Out Lift.

Употреба на Out Lift Nutrex:
1 доза се равнява на 1 мерителна лъжичка намираща се в продукта.

1 доза се приема 30 минути преди тренировка.

Препоръчваме ви първите един-два пъти да приемате по половин доза (половин мерителна лъжичка) за да уточните толеранса си към продукта.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари