Pow3rd 2.0 SciTec Nutrition 350 грама 50 дози

Scitec Nutrition
44.00 лв.37.64 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Pow3rd 2.0 - бестселъра сред азотните бустери!
Това е един от най-изгодните азотни бустери на пазара - мощна формула от 10 внимателно подбрани ефикасни съставки в комбинация с висококачествени суровини + ниска цена и много дози в опаковка!
Pow3rd 2.0 от Scitec Nutrition е комплексен азотен бустер, чиято доза от 7 грама е изключително концентрирана и осигурява на спортистите напомпване, сила, издръжливост и енергия.

Продуктът е изграден от двуслойна креатинова матрица включваща микронизиран креатин монохидрат и реатин цитрат, а другата част от продукта представлява специална бленда, наречена "Sp3cial Blend". Тя се състои от аргинин хидрохлорид, бета-аланин, кофеин, ацетил л-карнитин, радиола и аргинин алфа-кетоглутарат. Това са незаменими елементи за човешкия организъм, а приети като хранителна добавка осигуряват мощен силов капацитет подкрепен с ударна доза енергия и невероятна вазодилатация (напомпване).

Опаковка от 350 грама
50 дози в кутия
Можете да избирате между 3 страхотни вкуса - Ябълка, Череша и Круша

Начин на употреба:
1 мерителна лъжичка от 7 грама я разтваряте в 200мл вода и приемате 30 минути преди да отидете на тренировка, като важен момент от употребата на Pow3rd 2.0 е той да бъде приеман поне час и половина след последното хранене.

Разфасовка: 350гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари