PRE APOCALYPSE AllMax Nutrition 320 грама 50 дози

Allmax Nutrition
75.00 лв.50.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

СУПЕР ЦЕНА ЗА 50 дози = достатъчни за цели 50 тренировки!

PRE Apocalypse е нов и неповторим по състава си азотен бустер и предтренировъчен активатор, който ще ви накара буквално да изкривите железата в залата. Изграден от базови съставки, доказали своите положителни свойства през годините. Без глупост, без ненужни съставки - само работещи елементи в адекватни дози.

PRE Apocalypse MMX е съкращение от MuscleMaxx и представлява иновативна серия хранителни добавки от AllMax Nutrition.Какво съдържа PRE APOCALYPSE?

Витамини от група B
Събудете метаболизма, нервната система и подобрете сърдечносъдовата дейност благодарение на съдържащите се витамини от група B - B3, B6, B9 и B12.

Нещо за издръжливост и сила
Бета-Аланин - не е възможно да се създаде добра хранителна добавка за употреба преди тренировка, която да не съдържа в себе си бета-аланин. Той увеличава издръжливостта, силата и намалява значително мускулната умора.

Да подобрим напомпването
Цитрулин Малат - напомпването по време на тренировка не е просто приятен за сетивата ви процес, а неизменна част от мускулния растеж. Цитрулин малата вкарва повече кръв в работещия мускул, а от там е и така търсеният и желан ефект на повече видими вени по тялото. Цитрулин малата увеличава секрецията на АТФ, елиминира умората и спомага за образуването на азотен оксид в организма.

Сила? Мускулна маса? Резлутати? Няма как да се постигнат без познатият на всички ни креатин.
Креатинът е суплемента, за който всеки е чувал и знае по нещо. Истината е, че той е една от най-пълноценно действащи хранителни добакви. Увеличава значително развитието на мускулната маса, като в същото време е основен двигател в подобряване на силовите възможности и увеличаване на мускулните размери.

Не можеш да направиш ефективна тренировка, ако не си концентриран
Точно и заради това от AllMax Nutrition добавиха таурин & кофеин в Apocalypse. Добрата концентрация по време на тренировка е ключът към ефективната и интензивна тренировка.

Прием на азотния бустер Apocalypse:
1 мерителна лъжичка се разтваря в 200мл вода и се приема преди тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари