Pump HD BPI Sports 330 грама 30 дози

BPI Sports
99.00 лв.68.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Pump HD от BPI Sports е предтреноровъчен азотен бустер проектиран за ефективно мускулно изграждане и подобряване на физическите възможности.
Изграден е от специални стимуланти, които активират действието на ЦНС, подкрепен с аминоиселини за възстановяване и мускулно развитие, добавени са също и електролити за да поддържат издръжливостта и правилната хидратация по време на тренировка.

BPI Sports са известни с това, че предлагат винаги хранителни добавки на най-високо ниво и никога не използват ненужни елементи в състава на своите продукти. За да спазят традициите си, в Pump HD не са добавени абсолютно никакви неефективни съставки или пълнители, а също така липсва и малтодекстрин.
Освен, че не съдържа пълнители, Pump HD е зареден с най-мощните и силни съставки, като патентованият вариант на бета-аланин - CarnoSyn, аспарагинова киселина, креатин монохидрат, левцин, ацетил л-карнитин, орнитин и т.н.

Начин на прием:
Една доза се равнява на една мерителна лъжичка, която се разбива в 200мл вода и се приема преди тренировка. От 30 до 40 минути преди да отидете в залата е оптималният интервал от време, в който трябва да приемате Pump HD.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари