Push 10 MuscleTech 480 грама 32 дози

Muscle Tech
95.00 лв.79.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Push 10 е силен предтренировъчен активатор, който ще ви принуди да тренирате по-тежко, ще накара мускулната ви маса да се увеличава, а тренировките ви ще се превърнат в нещо, което до сега не сте очаквали от себе си.
Уникална формула за азотен бустер, който е много ефективен, като в същото време не е източник на забранени субстанции, не съдържа стимуланти и креатин.

Накратко за Push 10 от MuscleTech:
Произвежда се в опаковка от 480 грама
В кутия имате на разположение 32 дози по 15 грама всяка
2 вкуса - Диня и Плодов Пунш
Патентована формула
Не съдържа креатин
Препоръчва се за: повишаване на мускулната маса и сила, зареждане с енергия преди тренировка, за по-голямо напомпване, повече интензивност и намаляване времето за почивка между всяка серия


Иновативна предтренировъчна формула, която не съдържа стимуланти
Push 10 и неговата ефективност се усещат още след приема на 1-вата доза. Той е за тези, които търсят азотен бустер без креатин или стимуланти, като в същото време целят подобряване на издръжливостта и силата. Благодарение на отличният си състав, Push 10 може да бъде комбиниран с почти всякакъв тип хранителни добавки.

Патентована формула за максимални резултати
За да ви осигурят резултати забелязващи се още от първата доза, от MuscleTech са длъжни да използват само и единствено най-доброто на пазара. Точно и това са направили - Push 10 съдържа патентована формула GAKIC, която е под защита на патент с номер #6, 100, 287 регистриран лиценз от Университет във Флорида. Това е мощна и иновативна формула разработена от екип от учени, чиято идея е била да създадът хранителна добавка, която още с първата доза да подпомогне нарастването на мускулната маса и в същото време ефектът по отношение на сила, издръжливост, напомпване и енергия да се усещат веднага.

Подобрете физическите си възможности
Push 10 не е като другите азотни бустери, тук не се съдържат ненужни елементи или такива, които да са работещи, но да са в твърде малки количества. Какво ще кажете за бета-аланин в размер от 3,200мг? Точно толкова са добавени в Push 10, а бета-аланинът е един от най-добрите суплементи за подобряване на физическите способности на един атлет.

Моментално увеличава силата с 10,5%
В научно изследване проведено в Университет във Флорида са участвали 2 групи от спортисти - едните приемали GAKIC (елемент, който се съдържа в Push 10), а другите приемали плацебо.
Веднага след приема, 5 минути след това и 15 минути по-късно се засичали техните физически възможности и сила. Групата, която е приемала GAKIC е увеличила физическата си сила, както следва: 12%, 9% и с 11%, като средната степен на повишаване на силата е било отчетено с 10,5%

Увеличава мускулната издръжливост с 21%
В същото проучване са измервани също и намаляването на умората и мускулната експлозивност, като в сравнение с плацебото, групата, която е примала GAKIC е увеличила издръжливостта си средно с 21%

Как да приемаме Push 10?
Половин мерителна лъжица се разбива в 300мл вода и се взема 45 минути преди тренировка.

Разфасовка: 487гр
Вкус: Fruit-punch
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари