Shock Therapy Universal Nutrition 200 грама 10 дози

Universal Nutrition
36.00 лв.28.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Shock Therapy е комплексен азотен бустер гарантиращ шокиращо напомпване, неспирна енергия, повече сила и невиждана до сега издръжливост.
Shock Therapy е проектиран за употреба преди тренировка, като целта му е да ви захрани с необходимата ви енергия и сила за по-тежки и интензивни тренировки.

Universal Nutrition създадоха Shock Therapy с идеята да осигурят на своите фенове не само енергия, сила и издръжливст, а също така азотният бустер да стимулира и разкъсващото кожата напомпване. Shock Therapy е силен стимулатор на азотния оксид, който ще допринесе за моменталният приток на кръв към работещите мускули по време на физическо натоварване и по този начин се увеличава напомпващият ефект на хранителната добавка.

Ако търсите хранителна добавка, която да ви зареди с енергия и и да осигури нужното желание за тренировка след тежък и натоварен ден - можете да сте сигурни, че Shock Therapy е правилният суплемент за вас. Освен изброеното, азотният бустер ще ви осигури сила и ще подкрепи покачването на чиста мускулна маса.
Shock Therapy значително повишава постъпването на кръв към мускулите, което ще доведе до навлизането на повече изграждащи елементи към работещите мускули, което е изключително важно, когато се цели растеж, възстановяване и напомпване.

Предлага се в 2 опаковки:
200 грама - 10 дози
800 грама - 40 дози

Употреба:
Shock Therapy се взема само преди тренировка. Няма нужда да се приема допълнително в почивните дни. Идеята на продукта е да ви даде сила и напомпване по време на самата тренировка.
1 мерителна лъжичка от Shock Therapy се разбива с 300мл вода и се приема 20-30 минути преди да започнете упражненията.

Разфасовка: 200гр
Вкус: Grape-ape
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари