SuperSize Athetic Xtreme 45 дози

Athletic Xtreme
70.00 лв.53.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

SUPERSIZE е предтренировъчен продукт произведен от Athletic Xtreme. Закупувайки подобен вид хранителна добавка трябва да сте наясно, че тя ще ви осигури:
Напомпване
Сила
Издръжливост
Повишаване на мускулната маса
Подобрено възстановяване

SuperSize е цар по отношение фокус, енергия и сила. Ако има хранителна добавка, която да е създадена специално с тази цел - това е SuperSize.
Този продукт ви доставя изцяло нови и научно изследвани съставки, като някои от тях са Левцин Нитрат и прекурсори на азотния оксид. Така например тези две съставки са отговорни за напомпването и вазодилатацията.
Добавеният Левцин Нитрат освен, че увеличава напомпването, той също така стимулира мускулния растеж, стимулира анаболните процеси в тялото и минимизира катаболните. Подпомага продължителното напомпване, а също така и предотвратява мускулната треска.

В SuperSize са добавени и някои интересни стимуланти, които имат претенциите за висша класа във фокусирането и снабдяването с енергия.
Това, което ви гарантират от Anabolic Xtreme е, че ще получите остър и моментален фокус, концентрация и желание за тренировка.
Продукта е предназначен за спортисти и фитнес ентусиасти, които търсят хранителна добавка от рода на азотните бустери и предтренировъчни суплементи, която да им осигури енергия, сила, мощ и желание за тренировка. 

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка
Приемайте 30 минути преди тренировка 1-2 дози от SuperSize разтворени в 200-300мл вода.
Не приемайте повече от 4 мерителни лъжички за 24 часа.
Препоръчваме ви първо да започнете с приема на 1 доза преди тренировка и след като усетите толерантността си към тази хранителна добавка, чак при необходимост да повишите дозата на 2-3 мерителни лъжички.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари