Vapor X5 NEXT GEN MuscleTech 240 грама 30 дози

Muscle Tech
60.00 лв.54.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи


Новият 5 в 1 мускулноизграждащ, увеличаващ напомпването, силата, издръжливостта и eнергията азотен бустер от MuscleTech е пред вас!

Силната, концентрирана и подкрепена с научни изследвания формула на Vapor X5 NEXT GEN ви гарантира всичко, от което се нуждаете и абсолютно никакви излишни компоненти.

Новото в Vapor X5 NEXT GEN е, че е съставен от 5 матрични комбинации включващи различни съставки. Всяка една комбинация от различни съставки е насочена към определена цел в организма - едни дават енергия, други увеличават напомпването. Продължете да четете и ще разберете повече.

Уникална матрична комбинация от 5 компонента:

1 Подобряване на физическите възможности и увеличаване на издръжливостта
- Бета-Аланин + Таурин - това са едни от най-важните аминокиселини увеличаващи и подобряващи физическият капацитет и възможност на организма.

2 Напомпваща матрица
- Тук от MuscleTech са заложили основно на Цитрулин. Той е главен прекурсор на азотния оксид и приема на цитрулин гарантира по-осезаемо напомпване на натоварваните мускули.

3 Мускулноизграждаща матрица
- Класика. Основната съставка е креатин монохидрат. Всички сме чували за него и през последните десетилетия той си остана най-работещия мускулноизграждащ агент. Действието му е гарантирано поради факта, че е основен регенератор на АТФ в организма, увеличава и спомага за хидратирането на мускулната клетка, създава анаболна среда в тялото и е един от най-проучваните суплементи в света. Безспорно една от най-ефикасните хранителни добавки за покачване на мускулна маса.

4 Матрица за експлозивна енергия
- Тук отново от MuscleTech са заложили на доказани съставки - дехидратиран кофеин и екстракт от какао стандартизиран да съдържа поне 6% теобромин. Няма как един добър предтренировъчен азотен бустер да не съдържа и подобен тип активни съставки увеличаващи енергията. Имайки повече енергия вие ще имате възможността да направите и по-ефективни тренировки.

5 Матрица увеличаваща фокуса и концентрацията
- Фокусът и концентрацията са един от основните компоненти за провеждането на ефективна тренировка. Ако сме в залата, а главата и умът ни са на друго място - няма как да очакваме добри резултати. От MuscleTech са се погрижили да ви гарантират максимално висок тонус, концентрация и фокус с 3 основни съставки - Холин, Тиании екстракт от корен галангал.

Накратко за азотния бустер Vapro X5 NEXT GEN MuscleTech:
Опаковка от 30 дози достатъчна за 30 тренировки
Азотен бустер за преди тренировка за хората желаещи да повишават мускулната си маса и да подобрят представянето си в залата
Високо качество на съставките и произведен от най-популярната марка за хранителни добавки - MuscleTech
Страхотна цена за азотен бустер с подобен състав и високо качество

Прием на Vapor X5 NEXT GEN:
1 мерителна лъжичка от азотния бустер я разтваряте в 250мл вода, разбивате добре и изпивате 30 минути преди физическо натоварване.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари