Есенциални Аминокиселини Essential Amino Energy YAMAMOTO 200 грама

YAMAMOTO Nutrition
60.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Essential Amino ENERGY са есенциални аминокиселини, обогатени с Цитрулин, глутаминови пептиди, Левцин, кофеин и кокосова вода.

Аминокиселините са произведени от YAMAMOTO, което гарантира качествени и 100% чисти суровини.

Есенциалните аминокиселини са необходими за поддържане и регулиране нивата на азотен оксид в тялото и стимулирането на белтъчния синтез (изграждането на мускулна маса).

Добавеният кофеин е вещество, чийто ангажимент към вас, е да ви снабди с нужната енергия около и по време на самата тренировка, увеличава концентрацията и желанието за тренировка.

Богатото съдържание на BCAA ще подсигури мускулния растеж и възстановяване. BCAA са три аминокиселини - Левцин, Изолевцин и Валин, които съставляват около 30-40% от мускулната тъкан и са незаменим елемент при ежедневни спортни дейности.

Допълнителното наличие на кокосова вода е тънък, но много важен аспект от суплемента Essential Amino Energy YAMAMOTO. Тя е богата на електролити (например калий) и ще се погрижи мускулите ви да са хидратирани при прием на хранителната добавка.

Опаковка от 200 грама
Стига ви за цели 15 тренировки
Намалява умората
Регенерира разкъсаните мускулни влакна след тежки тренировки
Увеличава изграждането на мускулна маса по естествен път
Зарежда тялото с енергия
Хидратира мускулатурата от натурален източник - кокосова вода
Обогатен с Цитрулин - важен компонент, ефективно повишаващ естествените нива на аргинин = повече напомпване, по-голяма издръжливост и успешно изграждане на нова и чиста мускулатура

Начин на употреба ESSENTIAL AMINO ENERGY YAMAMOTO:
2 мерителни лъжички (13 грама) се разбиват в 200-300мл вода и се приемат по време на тренировка.
В почивен ден, ако се чувствате изморени и имате нужда от допълнително възстановяване - изпийте 1 доза сутрин след събуждане или през деня между храненията.


При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари