Amino Build NEXT GEN MuscleTech 270 грама 30 дози

Muscle Tech
75.00 лв.41.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Високо качество BCAA с добавени минерали, елементи уголемяващи мускулната клетка, увеличаващи издръжливостта и значително забързващи възстановяването.

Бързо и ефективно възстновяване
Клинично доказани резултати за покачване на мускулна маса
Ефективно подобряване на физическата издръжливост
Невероятни вкусови качества
Намалява умората още при първия прием
Най-високо качество заложени суровини
Опаковка от 270 грама - 30 дози - достатъчно за 30 тренировки
Предлага се и във вариант с добавен кофеин - Amino Build NEXT GEN ENERGIZED 280 грама 30 дози

Увеличава мускулната маса и подобрява физическите възможности:
- съдържащите се аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в Amino Build Next Gen се използват като хранителна добавка от десетилетия в професионалните бодибилдинг среди поради едно просто и ефективно тяхно действие - те са един от най-ефективните методи за подобряване на физическите възможности, забързване на възстановяването след тренировка и активирането на мускулния растеж. 

Зад наименованието BCAA се крият 3-те най-важни аминокиселини за спортистите - Левцин, Изолевцин и Валин. С бързата си скорост на абсорбиране от организма (в рамките на няколко минутки) те навлизат в кръвообращението и започват да действат моментално. Перфектният мускулно изграждащ елемент за всички спортисти. 

Разликата между Amino Build NEXT GEN и другите хранителни добавки съдържащи BCAA е, че тук всички елементи и техните количества в доза са тествани и в лабораторни и практически условия са доказали своята ефикасност. 

В проведено изследване участниците са качили по 3,75lbs (1,7кг) чиста мускулна маса
В Amino Build NEXT GEN се съдържа и добавен допълнително Бетаин. Тази съставка става изключително популярна още през 2013 година, когато научно изследване проведено във водещ Американски Университет сравняващо 2 групи от 23 активно трениращи и занимаващи се със силови тренировки на възраст от 18 до 35 години публикувало следните данни:

Група 1: приемаща плацебо е увеличила мускулната си маса с 0,270кг
Група 2: приемаща 2 пъти на ден по 1,25г Betaine (точно толкова се съдържа и в 2 дози Amino Build NEXT GEN) е увеличила мускулната си маса с 1,7кг

Повече за самите изследвания можете да прочетете: тук и тук

Прием и употреба на Amino Build NEXT GEN:
1 мерителна лъжичка се разбива в в 250-400мл вода и се приема по време на тренировка или веднага преди нея.
В почивни дни можете да приемате по 1 доза на гладно само ако имате нужда от допълнително възстановяванеПри нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари