AminoCore BCAA AllMax Nutrition 462 грама

Allmax Nutrition
108.00 лв.80.98 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

AminoCore е хранителна добавка с иновативно съдържание, което спомага за натрупването на мускулна маса и подобаващото възстановяване при тежки физически тренировки.

AminoCore са аминокиселини създадени с идеята да бъдат верни приятели на тези, които винаги тренират усилено и търсят продукт, който да ги подбутне напред и да им помогне да изкачат още едно стъпало в своя спорт.AminoCore е зареден с висококачествени аминокиселини в разклонена верига, познати на повечето спортисти като BCAA. Съотношението към момента е нещо невиждано, което допринася значително за голямата популярност на продукта.
Всяка една доза от продукта доставя BCAA в съотношение 45:30:25 за Левцин, Валин и Изолевцин. Подобно съотношение до сега в индустрията с хранителни добавки не се е появявало. От AllMax Nutrition обаче са се погрижили AminoCore да се превърне в най-продаваният продукт и затова са го подкрепили с редица научни изследвания, които гарантират за неговата ефикасност и чистота.

Един от основните и големи "козметични" плюсове на AminoCore е неговата пълна разтворимост във вода. До скоро бяхме свикнали да приемаме BCAA-то си въпреки факта, че не се разтваря. Тъй като AllMax Nutrition винаги са държали на иновациите и новите технологии, те са първата фирма, която пусна на пазара напълно инстантизирано BCAA с перфектна разтворимост. По-добрата инстантност на продукта допринася за пълната абосрбция на съставките, а това неимуверно води до значително повишаване на резултатите от приема на BCAA.

Плюсове и акценти за AminoCore
Опаковка от 462 грама
44 дози в опаковка
8 грама чисти BCAA в доза
Без въглехидрати и захари
Добавени витамини и минерали в най-добрите им форми
Силен активатор на мускулното развитие
Намалява и предотвратява натрупването на умора по време на тренировка
Стимулира регенерирането на мускулната тъкан
Помага ви да подобрите силовите си постижения и да поставяте нови рекорди
Дава мускулна издръжливост, която е необходима на всеки, търсещ по-интензивни и съответно по-ефикасни тренировки

Прием:
1 доза = 1 мерителна лъжичка от 10 грама
1 доза се разтваря 300мл вода и се отпива по време на цялата тренировка между почивките.
AminoCore по принцип е предназначен да бъде приеман основно по време на тренировка, но за постигането на по-добри резултати може да го приемате и в почивните дни, когато пожелаете, но само да е на празен стомах.


Разфасовка: 400гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари