BCAA + B6 BioTech USA 100 таблетки

BioTech USA
22.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

BCAA + B6 нова и модерна комбинация от важни аминокиселини и Витамин B6, които ще ви помогнат да подобрите възстановяването си и да добавите допълнително няколко килограма чиста мускулна маса.
BCAA са 3 аминокиселини изграждащи из основи мускулната тъкан и съответно са жизненоважни за спортистите, защото в основата на спортните постижения стоят доброто възстановяване и силните и издръжливи мускули.

Продуктът се отличава с много високо съдържание и буквално невиждана до момента висока концентрация - в доза имате 4 000 милиграма BCAA.
Съотношението на 3-те аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин е в стандартни пропорции - 2:1:1. Точно в този си вид BCAA са смятани за най-ефективни.
Един от огромните плюсове на BCAA + B6 от BioTech USA е, че във всяка една отделна таблетка са добавени 0,35 милиграма Витамин B6, който е основен регулатор в правилната обмяна на всички протеини и въглехидрати в организма. Добавеният Витамин B6 спомага за пълноценното усвояване на съставките и съответно допринася допълнително за премахване на умората и мускулните трески.

Накратко за BCAA + B6:
Кутия с 100 таблетки
4 000 мг BCAA във всяка една таблетка
Обогатен с Витамин B6
Възстановява
Увеличава издръжливостта
Подпомага мускулната сила
Зарежда ви с постоянен прилив на енергия и намалява умората
Премахва мускулните трески

Употреба:
Приемайте 2 таблетки преди и 2 таблетки след тренировка, можете да добавите и 2 таблетки сутрин веднага след ставане.
В дните, в които не тренирате, приемайте 3 х 2 таблетки на ден.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари