BCAA PRO Reloaded SAN 114 грама

SAN
30.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Представяме на вашето внимание по-малкото братче на познатите ни BCAA Pro Reloaded, което вече се предлага в опаковка и от 10 дози.
BCAA Pro Reloaded е предназначен за спортисти, които искат да преминат на следващо ниво в тренировъчните си постижения. Ако търсите най-доброто на всяка цена, то тези BCAA са за вас.

Какво са BCAA?
Това са три от общо девет незаменими аминокиселини, които играят ключова роля в редица жизненоважни процеси в тялото ни. Основното им действие е да регенерират изтощените мускули, а също така и да създават среда за максимално развитие на мускулната тъкан.

BCAA Pro Reloaded са първите аминокиселини с подобно съотношение - 12:1:1, а тази тяхна страна ги прави едни от най-добрите в категорията им.
Освен иновация относно съотношението, продуктът може да бъде похвален и за перфектните вкусови качества. Друг основен момент, който заслужава внимание при BCAA Pro Reloaded е тяхната перфектна разтворимост във вода. Няма други подобни аминокиселини, които да са толкова добре разтворими във водна среда, а това се дължи на специаният патентован метод за преработка на суровините на SAN.

Подходящи са за прием от спортисти търсещи по-добро възстановяване
Ще ви помогне да натрупате чиста мускулна маса
Дава на тялото енергия и жизненост
Намалява мускулната треска и предотвратява умората

Прием:
Разтворете 1 мерителна лъжичка от продукта в 200-300мл вода и отпивайте между сериите по време на тренировка.

Разфасовка: 10servings-114gr
Вкус: Fruit-punch
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари