Gainz MusclePharm Hardcore Series 438 грама

Muscle Pharm
95.00 лв.43.99 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Gainz от Hardcore серията на MusclePharm представлява хранителна добавка позволяваща ви да се възстановите на 100% след физическо натоварване.

Никакви скрити или ненужни съставки!

Във всяка доза от Gainz получавате:
6гр аминокиселини в разклонена верига в съотношение 4:1:1 (BCAA)
3гр глутамин
2гр carnosyn (бета-аланин)
2гр креатин хидрохлорид

Ако на някой от вас не му е ясно кой елемент за какво точно служи, ще ви разясним накратко в следващите няколко реда.

Както разбрахте формулата на Gainz се състои основно от 4 съставки:
BCAA - жизненоважни незаменими аминокиселини, които изграждат мускулите, възстановяват разкъсаните мускулни фибри след тренировка и предпазват разграждането на мускулната тъкан при тежки тренировки подкрени с ограничаващи диети.
Глутамин - един от най-често срещаните елементи в строежа на мускулната тъкан. Това също е аминокиселина, която играе една от най-ключовите роли в мускулното възстановяване, регенериране и растеж.
Бета-Аланин - в Gainz е добавена най-чистата и най-ефикасна патентована формула на бета-аланин - CarnoSyn. Той подпомага организма да се справи по-лесно с натрупващата се млечна киселина в тялото след активно физическо изтощение и подкрепя тялото да изгражда по-голяма силова и аеробна издръжливост.
Креатин Хидрохлорид - Creatine HCl - креатинът ви гарантира бързо регенериране на енергийните запаси, бърз мускулен растеж и развитие подкрепени с бързо увеличаване на силовите възможности в залата.

Всички тези съставки в Gainz са с научно подкрепено положително действие и синхронното им усвояване има за цел да даде на всеки спортист максимално бързо възстановяване на мускулите и цялото тяло.

Опаковка от 30 дози
Овкусена хранителна добавка - плодов пунш
Възстановява
Хидратира
Изгражда мускулната маса
Добавен е BioPerine® - съставка, която подобрява усвояването на другите елементи в продукта за още по-добри резултати

Прием на Gainz:
От MusclePharm препоръчват да приемате 1 доза (1 мерителна лъжица) от Gainz разтворена в 250мл вода моментално след тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване