Monster Amino CytoSport 375 грама

Cytosport
89.00 лв.54.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Monster Amino от CytoSport може да се нарече добавка, чийсто състав е проектиран по последен писък на модата.
За направата на този продукт са използвани най-модерните методи за преработка на суровините, а резултатът е повече от задоволителен - невиждано до сега съотношение на BCAA 8:1:1.

Тъй като протеините и аминокиселините са най-важните елементи за всеки трениращ, то изборът на продукт от тази категория е важно да бъде направен внимателно. От CytoSport определено искат да грабнат вниманието на потребителите и то не само с иновациите относно съдържащото се BCAA, а и с това, че тук са заложени и основни източници на всички аминокиселини. В Monster Amino са добавени всички заменими и незаменими аминокиселини, които при нас атлетите играят основна роля в синтеза на белтъчини, балансирането на азотните нива в организма, възстановяването и растежа.

Аминокиселините сами по себе си обикновено са с неприятни вкусови характеристики и точно поради тази причина Monster Amino са овкусени. Не само че са овкусени, ами се предлагат и в 4 различни вкусови варианта, които ще допринесат за освежаването ви и добрият тонус по време на тренировка. Ние от екипа на pompai.com ви препоръчваме да концентрирате приема на този продукт основно във времето около тренировката или най-добре по време на самата тренировка.

Факти
Разфасовка от 375 грама
30 дози в опаковка
Всяка доза от 12,5 грама ви доставя 9000 милиграма Monster Amino матрица от пептидна форма на Левцин, обикновен левцин, изолевцин, валин и цитрулин малат.
0 грама захари
0 грама мазнини
Добавен Витамин B6
Предлага се в 4 освежаващи вкуса

Прием:
1 доза равняваща се на 1 мерителна лъжичка се разтваря в 300мл вода и се приема веднага след тренировка.
Ако добавите един прием на една доза по време на тренировка ще си подсигурите максимално бързо и моментално възстановяване.

Разфасовка: 375гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари