Xtend New Formula Scivation 90 дози

Scivation
110.00 лв.77.00 лв.
с безплатна доставка

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Xtend е най-продаваният в световен мащаб суплемент за възстановяване и изграждане на мускулна маса.
Причината за неговата популярност е ясна - качествени съставки и ефективно действие. Xtend е изграден от известните на всички ни есенциални аминокиселини с разклонения във верижната структура, познати като BCAA. Това са три аминокиселини - Левцин, Изолевцин и Валин. От годините назад във времето се знае, че тяхната най-ефективна формула е, когато те са в съотношение 2:1:1, точно такова е и тяхното състояние в Xtend.

Акценти за Xtend:
Опаковка от 90 дози
А всяка доза ви доставя:
Xtend не съдържа ниакви въглехидрати
-0 грама захари
Никакъв холестерол и мазнини
640 мкг Витамин B6
7 грама BCAA
-от които цели 3500 мг Левцин
2,5 грама Глутамин
1 грам Цитрулин Малат
Близ 2000 милиграма бленда от високоефективни електролити
Няма друг подобен аминокиселинен продукт с толкова богат асортимент от вкусове - Xtend се произвежда в цели 11 различни вкусови варианта

Най-сигурното и работещо съотношение на BCAA - 2:1:1
Първата хранителна добавка проектирана специално за прием по време на тренировка
Универсален продукт - може да бъде приеман в периоди за покачване на тегло, както и благодарение на своята нискакалоричност е перфектен за прием по време на периоди за изчистване на телесните мазнини

Какво да очаквате от приема на Xtend?

Стимулира нарастването на мускулната маса
Възстановява мускулите
Със сигурност ще можете да тренирате по-често, което е предпоставка за по-бързо и качествено натрупване на чиста мускулна маса
Повишава силовата възможност на атлетите
Увеличава издръжливостта, като това действие на Xtend ви позволява да тренирате по-интензивно

Защо е важно да пием хранителни добавки богати на BCAA?
Отговорът на този въпрос е елементарен. Ще ви кажем само, че над 1/3-та от мускулите ви са изградени точно от тези три аминокиселини.

Защо да приемам Xtend по време на тренировка?
По време на активна физическа натовареност, тялото ни се нуждае от енергия и елементи, които да му помогнат да се хидратира, възстанови и да намалят катаболните процеси.
Xtend и неговото богато съдържание на активни съставки и споменатите вече BCAA, спомагат точно за тези компоненти от тренировъчния процес.
Основният и най-лесен отговор на поставеният въпрос, защо да приемате Xtend по време на тренировка е - защото тялото около 40% от използваната енергия от мускулите ни по време на тренировка е точно от BCAA.
Давайки ви енергия и материал за възстановяване, приемът на Xtend по време на тренировка е просто задължителен.

Съдържание и плюсове
Високата концентрация на Левцин в Xtend играе важна роля в неговата ефективност. Левцинът от своя страна е първостепенен елемент за стимулирането на белтъчният синтез (изграждането на нова мускулна маса).
За максимално ефективно действие от Scivation са добавили и заменимата аминокиселина Глутамин.
Тази аминокиселина е смятана за една от най-важните за спортистите. Глутаминът спомага за активиране на процесите отговорни за секрецията на растежен хормон, а също така и за намаляване на телесните мазнини.
Присъствието на Цитрулин Малат пък допринася за вашата издръжливост и намаляване на мускулната умора.
Цитрулинът предотвратява натрупването на млечна киселина, стимулира притока на кръв в мускулите (напомпването) и ефективно повишава аеробната и анаеробната издръжливост.
Добавеният Витамин B6
допринася за пълноценното усвояване на аминокиселините и също така заема активно действие при синтеза на белтъчини.
В Xtend са добавени и популярните в днешни дни електролити.
Матричната система от минерали е изградена от трите най-важни за хидратацията на мускулите ни солни вещества - натрий, хлор и калий. Спомагат за обмяната на веществата, допринасят за активните мускулни съкращения и са от изключително голямо значение за прием по време на тренировка, защото тялото ни често е в дефицит от тяхното присъствие при активен спортен режим.

Висока ли е наистина цената на Xtend?
На първо четене, всеки в България ще си каже, че цената на Xtend е висока. Но на базата на какво са казва това, само на факта, че голямата опаковка варира на цена около 100лв.
Но нека бъдем реалисти. Ако приемем, че цената на продукта се върти винаги около 100-те лв, то за тази цена ние получаваме цели 90 ДОЗИ!
Изтъквайки и факта, че Xtend е препоръчително да се приема само по време на тренировка и в тренировъчни дни, то една опаковка ни стига за 90 тренировки.
Надали повечето фитнес ентусиасти тренират повече от 4-5 пъти седмично, като това ни навежда на факта, че една опаковка от 90 дози Xtend ще ни бъде достатъчна за повече от 3 месеца. Та, висока ли е наистина цената според вас?

Прием:
Една доза е равна на една мерителна лъжичка от продукта.
Една доза се разтваря в 300мл вода.
Една-две дози приети по време на тренировка ще ви бъдат достатъчни.
В почивните дни не е необходимо да приемате Xtend, но ако имате нужда от допълнително възстановяване, то приемайте го сутрин веднага след ставане.

Разфасовка: 1170гр
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари