100% Канела Cvetita Herbal 90 капсули

Cvetita Herbal
27.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Какво съдържа 100% Канела?

Формулата съдържа прах от канелена кора. Канелата се използва в кулинарията и е популярна заради своят нестандартен вкус и аромат. В последните години на канелата се обръща внимание и като средство за подобряване на здравословното състояние.

В канелата са съдържат цинамалдехид, терпеноиди, гликозиди, танини, флавоноиди и други.

Ползи от 100% Канела:

  • Подобрява инсулиновата чувствителност;
  • Имуностимулиращ ефект;
  • Подпомага регулирането на теглото при диабетици;
  • Участва във въглехидратния метаболизъм;
  • Антиоксидантни качества;
  • Действа противовъзпалително;
  • Подобрява храносмилането;
  • Облекчава стомашния дискомфорт;
  • Без добавена захар, консерванти и оцветители.

Как действа 100% Канела?

Канелата има редица ползи за здравето, като имат добър ефект при диабетици. Подпомагат регулирането на теглото чрез увеличаване на инсулиновата чувствителност.

Стимулира имунната система. Действа като антиоксидант, като се съревновава с действието на чесъна.

Притежава противовъзпалителни способности. Особен ефект проявява при борба с инфекции на устната кухина – лош дъх, болно гърло и други. В състава на канелата влизат различни субстанции като цинамалдехид, терпеноиди, гликозиди, танини, гликозиди и други. Цинамалдехидът  действа противовъзпалително.

Особен успех има при борба с хронични възпаления и заболявания като Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза и дори менингит. Това вещество е отговорно за специфичния аромат на канелата и притежава стимулиращи мозъка свойства. Миризмата на канела насърчава мозъчната активност и подобрява концентрацията.

Канелата стимулира загубата на тегло, особено при  проблеми с инсулиновата чувствителност. Екстрактът понижава нивата на глюкоза в кръвта и повишава чувствителността към инсулина. Регулира апетита и намалява количеството приети калории.

Счита се, че канелата притежава антиракови свойства. Потиска развитието на раковите клетки, особено при такива образувания на дебелото черво и черния дроб.

Антиоксидантната защита, която канелата оказва върху клетките, се дължи на съдържащият се епикатехин. Защитава клетките от увреждане и промени, водещи до различни заболявания.

Канелата подобрява състоянието на храносмилателната система и стомашно-чревния тракт. Помага при липса на апетит, подуване, газове и колики, чревни паразити и проблеми с пикочната система.

Добавката регулира хормоните и при двата пола, и стимулира либидото.

КАН-300 осигурява канела на капсули – лесна за дозиране, поглъщане и пренос. Всяка желатинова капсула съдържа 300 мг кора от канела на прах.

Употреба:

Продуктът НЕ е лекарство.

Задължително се консултирайте с лекар, ако страдате от заболяване на черния дроб, шизофрения или диабет.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари