Cinnamon (Канела) Natures Bounty 100 капсули

Natures Bounty
15.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Cinnamon (Канела) от Natures Bounty е висококачествена хранителна добавка, която се използва при стомашно-чревни неразположения.
Във формулата на продукта е включена канела, която освен незаменима в хранително-вкусовата промишленост, трайно се е настанила и в домашната аптечка.
Канелата е добре известна със своите антибактериални и антимикотични (противогъбичен ефект, дължащ се на съдържанието на канелен алдехид) свойства. Тя подобрява функциите на храносмилателната система, стимулира съпротивителните сили на организма и облекчава симптомите при настинка.
Ароматната подправка се добива от вътрешната кора на тропическо лаврово дърво. Тя е със силен и приятен аромат и леко горчив вкус. Активно се е използвала през IXX-ти век за подобряване на устната хигиена и дъха като просто е била сдъвквана.

Използвайте канела при прием на храни с високосъдържание на въглехидрати.
Освен множеството положителни свойства на канелата от гледна точка на здравословното ни състояние, тя също така може да е основен помощник и на една голяма част от хората занимаващи се активно със спорт. Приемайки канела по време на диета в храненията с високо съдържание на въглехидрати, вие си гарантирате максимално и пълноценното им усвояване. Канелата нормализира секрецията на инсулин, а инсулинът е важен хормон, от който зависи това дали ще омазнявате докато качвате килограми и дали ще изгаряте мазнини, докато сте на диета за отслабване.

Канела при страдащите от Диабет тип 2
Канелата притежава свойства да повлиява положително хора страдащи от диабет от втори тип. Както споменахме по-горе, канелата нормализира производството на инсулин, като в същото време позволява на тялото да усвоява глюкозата при по-ниски нива на инсулин. За хората страдащи от диабет тип 2 по-добрата инсулинова чувствителност ще доведе до по-дълготрайни ниски стойности на кръвната захар.

Ползи от приемането на Nature’s Bounty Cinnamon (Канела):
• Стимулира имунната система;
• Бори се с възпалителните процеси в организма;
• Подобрява храносмилането;
• Облекчава стомашно-чревни проблеми като спазми, метеоризъм, гадене, повръщане, разстройство;
• Съкращава времето за оздравяване по време на настинка;
• Подобрява апетита;
• Противодейства на възпаления в устната кухина;
• Ускорява метаболизма;
• Подобрява кръвообращението, а оттам и транспорта на хранителни вещества и кислород до всички тъкани и органи;
• Във всяка доза се съдържат 1000 мг от активното вещество

Начин на употреба на Nature’s Bounty (Канела) Cinnamon:
Една доза (2 капсули) дневно, за предпочитане по време на хранене. Капсулите може да бъдат отворени, а съдържанието смесено с напитка или храна.

Разфасовка-капсули: 100
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари