Gymnema Sylvestre NOW Foods 90 капсули

NOW Foods
41.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Gymnema Sylvestre е растение наподобяващо лозя и основно се употребява за нормализиране нивата на кръвната захар, регулиране на триглицеридите и понижаване на желанието за сладки храни.
Ползите от Гимнема Силвестре са известни от много години назад във времето, а самата билка е намирала и намира основно приложение в средите доверяващи се на Аюрведа.

Гимнема Силвестре от NOW Foods е подходяща за:
Хората, които страдат от висока кръвна захар - билката е една от най-добре повлияващите елементи за понижаване на кръвната захар. Слабата до ниска секреция на инсулин е често срещан проблем в днешно време и това е една от причините Гимнема Силвестре да набира все по-голяма популярност. Нейното действие е косвено да предизвиква панкреаса да синтезира повече инсулин, което ще допринесе за понижаването на кръвната захар.
-За да подпомогнете по-доброто усвояване на въглехидратите и нормализирането на кръвната захар, Gymnema Sylvestre би се комбинирала перфектно с: алфа липоева киселина от SAN: NA-R-ALA SAN 60 капсули

Желаещите да отслабват - когато целта е отслабване вие в една голяма степен от ежедневието сте изключили въглехидратите, като основен източник на енергия. Ако решите да заредите с въглехидрати и искате всички те да бъдат усвоени по предназначение, а не да ви развалят формата и да се натрупват на нежеланите места като мазнини - просто преди всяко въглехидратно хранене вземайте по 1 капсула от Гимнема Силвестре.
-Ако целите по-пълноценно изгаряне на мазнини включете към приема на Гимнема Силвестре и ежедневен прием на л-карнитин

Търсещите покачване на мускулна маса -когато сте решили да качвате килограми една голяма част от над 50-60% от ежедневният ви прием на калории е съставен основно от въглехидрати. За да осигурите на организма достатъчно инсулин, който да подпомогне усвояването на всички тези въглехидрати, то преди всяко високовъглехидратно хранене вземайте по 1 капсула от Gymnema Sylvestre. Ще ви помогне да усвоявате въглехидратите по-пълноценно и няма да позволи те да се натрупват под формата на мазнини.
-За да подсигурите по-експедитивно покачване на мускулна маса заедно с Gymnema Sylvestre приемайте креатин и суроватъчен протеин.

Употреба:
Приемайте 1 капсула преди хранене съдържащо високо количество въглехидрати

Листата от Гимнема Силвестре в естествената им среда и в изсушен вид

Разфасовка-капсули: 90
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари