Maitake Mushroom NOW Foods 60 капсули

NOW Foods
46.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Майтаке са вид гъби подходящи за употреба от човек и основно се срещат в Япония и Северна Америка. Гъбите Майтаке още от древността са били употребявани като основни имуностимулатори в Япония и Китай.
В днешни дни се знае, че гъбите Майтаке подпомагат действието на макрофагите и т-лимфоцитите, а тяхната основна мисия е да елиминират бактериите вредящи на организма ни, което допринася за по-силните защитни функции на тялото (повишен имунитет).

Друг основен компонент допринасящ за доброто повлияване на човешкия организъм при прием на Майтаке е съдържащият се в тях бета-глюкан. Това е жизненоважен полизахарид, който увеличава способностите на клетките в имунната ни система да се справят по-бързо с вредителите. Повишавайки свойствата на белтъчините "интерлевкини" в тялото ни се създава среда на по-силна имунна система чрез стимулирането на борбата с бактериите от страна на белите кръвни телца.

Накратко за ползите от прием на гъби Майтаке / Maitake Mushrooms NOW Foods:
Силен имунитет
Ниски стойности на холестерола и намален риск от атеросклероза
Подобряват сърдечносъдовото здраве
Помагат за справяне с излишните килограми
Последни проучвания в областа подсказват за възможностите на гъбите Майтаке да оказват стопиращ ефект на развитието на туморни образувания и намаляват риска от рак
Богати са на жизненоважни микро и макро елементи - витамини от група B, витамин D, хранителни влакнини, аминокиселини, минерали - Калий, Калций и Магнезий също са част от състава на гъбите

Употреба:
1 капсула се приема 2 пъти на ден - сутрин след закуската и още 1 капсула следобед

Разфасовка-капсули: 60
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари