Panax Ginseng NOW Foods 100 капсули

NOW Foods
38.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Panax Ginseng на NOW Foods е хранителна добавка регулираща емоционалните състояния и предотвратяваща депресиите, увеличава енергийните запаси на организма, стимулира имунитета и значително повишава енергичността, мускулният тонус и жизнеността на организма.
Ако ежедневно ставате рано, тренирате или сте подложени на тежък физически или психически стрес, определено ще се повлияете изключително добре от прием на Жен-Шен под формата на хранителна добавка. Силното адаптогенно действие на жен-шена ще ви подкрепи в ежедневието и ще ви помогне да се справите по-лесно с натоварения график.

Известен е също факта, че приемът на Жен Шен намалява риска от рак на гърдата, стимулира младежкия вид и действа подмладяващо чрез отстраняването на вредните токсини от организма.

Още един известен факт за жен-шенът е, че повлиява успешно всякакви еректилни проблеми, безплодие, понижено либидо и т.н. Общо взето - мъже, Жен-Шенът е ваш пръв приятел.

По отношение на спортистите - включвайки жен-шен във вашето ежедневие, вие със сигурност ще увеличите силовият капацитет на мускулите ви, като в същото време издръжливостта на мускулите ще се увеличава с всяка изминала тренировка.

Прием:
Приемайте сутрин и следобед по 2 капсули

Разфасовка-капсули: 100
При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари