Витамин B12 500mcg Natures Bounty 100 таблетки

Natures Bounty
16.00 лв.13.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Витамин B12 е важен и със съществено значение за общият ни ежедневен тонус витамин, който спада към групата на водноразтворимите витамини.
Витамин Б12 е необходим и неизменна част от правилната работоспособност на мозъка и ЦНС. Той е неизменна част от обмяната във всяка клетка в организма ни, а също така се включва и в работата по ДНК.
Витамин Б12 е главният и жизнено необходим микроелемент, който помага на организма ни да синтезира червени кръвни телца.
Витамин Б12 е важен регулатор на енергийните нива и също така участва в метаболизма на мастните киселини.

До какво води липсата на Витамин Б12?
Отпадналост
Липса на тонус в мускулите
Лабилно кръвно налягане - най-често ниско
Намаляване на способноста за виждане - по-слабо зрение
Чести и спонтанни промени в настроението
Податливост към психози и депресии
Често изтръпване на крайниците
Много светла или блед вид на кожата
Венци кървящи от най-обикновен допир
Липса на възможност за фокусиране и концентрация

Витамин Б12 най-често е необходим за хората и спортистите, които се лишават от употребата на месни продукти. Вегетарианците и възрастните хора имат по-голяма необходимост от допълнителен внос на Витамин Б12. Бременните жени и хората претърпяли интервенции по отношение на загуба на кръв, ракови заболявания, чернодробни проблеми и заболявания на бъбреците, често се нуждаят от увеличен прием на Витамин Б12.
Какъв Витамин Б12 да приемам - Цианокобаламин или Метилкобаламин? На много места можете да прочетете противоречиви мнения и ревностно защитаване на едната пред другата форма на витамина, ние само ще ви кажем, че надали ще усетите изобщо някаква разлика между двете форми на Витамин B12. И двата продукта са на достатъчни ниски и достъпни цени, така че ви препоръчваме да не обръщате толкова голямо значение на едната или другата форма, защото те реално нямат никаква разлика, а понякога и често срещано явление е да се изтъкват незначителни плюсове на едната пред другата форма на Витамин Б12 и това да се отразява некоректно на цената.

Храните богати на Витамин Б12 са изключително разнообразни и сме сигурни, че повечето от вас ги включват редовно в менюто си, а ако не го правите - то започнете (е, естествено, ако сте вегани или вегетарианци няма да ни послушате, но затова пък можете да си купите висококачественият продукт съдържащ 500mcg Витамин Б12 във всяка таблетка на изключително ниска цена):
Всички червени меса, целите яйца и в частност жълтъците, продуктите с млечен произход - сирене и традиционното кисело мляко, модерните напоследък водорасли и т.н.

Цената на Витамин Б12:
Natures Bounty е производител на хранителни добавки с местонахождение и производствени бази намиращи се в САЩ. Тяхното присъствие в индустрията с хранителни добавки е нещо, с което всички други производители се съобразяват. Natures Bounty успяват да съчетаят максимално ефективно съотношението на техните продукти - цена/качество/количество, по такъв начин, че винаги пресметнато или не, техните продукти да са най-изгодни и цените им да са най-добре пасващи на джоба на клиента.
Имайки предвид, че са една от водещите фирми за производство на здравословни хранителни добавки в целия свят, то освен ниската цена, която ни предлагат за Витамин Б12 на таблетки, то и техният опит и качество също са основен факто в избора за прием на точно техен продукт.

Прием:
Препоръчва се оптимален прием на Витамин Б12 в следните граници:
Всеки ден от 1 до 5 таблетки на ден, като е желателно приемът да се случва по време на хранене.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари