Витамин C + Витамини и Минерали Natrol 135 таблетки с постепенно освобождаване

Natrol
41.99 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

NATROL EASY C 1000MG TIME RELEASE съдържа комплексна формула с витамин C, витамини от група B, калций, цинк и цитрусови биофлавоноиди. Добавката е идеална за забързаното ежедневие, когато често забравяме да се храним пълноценно. Продуктът е насочен към повишаване на естествените защитни сили, намаляване на вредата от оксидативния стрес и поддържане на костите здрави. Таблетките са с удължено освобождаване, което означава, че през целия ден сте защитени и преливащи от енергия.

Защо да приемаме EASY-C?

  • Антиоксидантна и имунна подкрепа;
  • Защитава клетките от увреждане;
  • Насърчава правилна работа на нервната система;
  • Поддържа костите здрави;
  • Заздравява косата и прави кожата красива;
  • Действа противовъзпалително;
  • Намалява умората;
  • Формула с удължено освобождаване;
  • Лесно дозиране и прием.

Какво е EASY C?

Хранителна добавка, съдържаща витамини, минерали и цитрусови биофлавоноиди. Тя е отличен ежедневен суплемент, подходящ и за двата пола. Подкрепя работата на нервната система, имунната защита, предпазва клетките от оксидативен стрес и се грижи за красотата. Всичко това събрано в лесни за дозиране таблетки с удължено освобождаване.

Витамин C е отличен антиоксидант и имуностимулиращ агент. Освен това, той участва в метаболизма на желязото и калция. Нужен е за синтеза на колаген и подпомага здравето на ставите и съединителната тъкан. Също така укрепва стените на кръвоносните съдове и намалява риска от тяхното спукване.

Добавените витамини от група B имат регулиращо влияние върху дейността на нервната система, намаляват тревожността и негативите от стреса. Предпазват сърцето от увреждане, намалявайки нивата на хомоцистеин в кръвта и стимулират производството на еритроцити и хемоглобин.

Калцият структурира костните тъкани, подпомага нормалната мускулна функция и участва в кръвосъсирването. Цинкът действа противовъзпалително, подобрява състоянието на кожата и повишава имунитета.

Цитрусовите биофлавоноиди действат антиоксидантно и укрепващо имунната защита.

Дозировка на EASY C:

Една доза (1 таблетка) дневно с първото хранене за деня.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари