Мултивитамини с комплекс за стави, Омега 3 и Амино Vitamin Pack 9 BURN 30 пакета

B.U.R.N Nutrition
59.00 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

VITAMIN PACK 9 от B.U.R.N Nutrition е хранителна добавка съдържаща витамини, минерали, аминокиселини с разклонена верига, имуностимулатори, рибено масло богато на Омега 3, глюкозамин, хондроитин и MSM.

"С 2 думи" - продукт съдържащ всичко необходимо за добро физическо здраве, силна имунна система, перфектно и бързо възстановяване, повече издръжливост, силно сърце и здрави стави.

Подходящ е за спортисти, хора с напрегнато ежедневие - тежък физически и психически стрес, боледуващи често поради слаба имунна система.

Витамин Пак 9 се предлага в опаковка от 30 пакета
Достатъчен е за плътен прием от 30 дни - приема се само веднъж на ден

Ето и съдържанието на продукта.

Изграден е от общо 9 различни капсули/таблетки, като всяка от тях е специално подбрана да съдържа необходимите елементи за Вас:

CA + ZN + MG - комбинация от важни минерали, като калций, магнезий и цинк - поддържащи нормалния електролитен баланс в тялото, релаксират мускулите и спомагат за безпроблемното им съкращаване и отпускане.

Vitamin C 1000 + Rose Hips - Витамин C 1000 обогатен с екстракт от шипка - комбинацията от тези два елемента гарантира силна имунна система.

JOINT GUARD - съставки за укрепване здравето на стави, кости и сухожилия. В тази матрица са включени глюкозамин, хондроитин и MSM. Намаляват болката, елиминират възпаланията и стимулират регенерирането на износени стави и сухожилия.

OMEGA 3 - рибено масло, което е богато на EPA и DHA - мастни киселини, регулиращи холестерола и улесняващи работата на сърцето.

MULTIVITAMIN - комплекс от всички необходими витамини и минерали. Витамините са незаменими микронутриенти за организма на човек. Тялото ни не е способно да ги синтезира, затова е важно да си ги набавяме от храна или от хранителни добавки. Участват в абсорбцията на всички макронутриенти, зареждат тялото с енергичност и предпазват от отпадналост, подкрепят имунитета.

LECITHIN - лецитинът е фосфолипид, който нормализира нивата на холестерола в тялото.

COENZYME Q10 - защитава тялото от стареене, грижи се за здравето на сърдечно съдовата система, дава енергия, притежава антиоксидантни свойства, спомага за по-адекватната работоспособност на мозъка.

BCAA - незаменими аминокиселини, чийто свойства са мускулно изграждащи и подобряват възстановяването след тежки физически тренировки.

AAKG - аргининът алфа-кетоглутарат е прекурсор на азотния оксид в тялото. Тази форма на Агинин - AAKG се отличава с по-висока степен на усвояване. Стимулира мускулното напомпване по време на тренирововка и кръвообращението. Активен елемент в мускулния растеж и развитие.

Начин на употреба на Vitamin Pack 9 BURN Nutrition:
1 пакет се приема след първото хранене за деня.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари