Cal - Mag NOW Foods 120 капсули

NOW Foods
36.98 лв.
с безплатна доставка

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Cal - Mag на NOW Foods е хранителна добавка с концентрирано съдържание на Калций и Магнезий, продуктът може да бъде похвален със своето обогатено съдържание още няколко важни минерали - Витамин D-3, Мед, Манган и Бор.

Комбинацията от тези жизненоважни микроелементи и най-вече високата концентрация на Калций и Магнезий, правят Cal - Mag един от най-добрите продути за поддържане на костното и ставно здраве в оптимални граници.

Калцият е най-често срещания минерал в организма ни и както сами се досещате той е нужен на тялото ни за да поддържаме костното здраве, както и това на зъбите. Освен тези негови две основни функции с които е известен на повечето хора, калцият е необходима част от пълноценният тонус на мускулите, както и за множество други важни метаболитни процеси в тялото.
Калцият е препоръчителен за прием профилактично няколко 2-3 пъти в годината, както и когато е констатирано нарушение в костната структура, както и при остеопорози, също и при кожни проблеми като екземи и псориазис.

Магнезият в Cal-Mag е със сигурност минералът, който участва в най-много физиологични процеси в нашият организъм. Той ни дава енергия, като в същото време стимулира и белтъчния синтез, намалява мускулните крампи, подкрепя правилното костно развитие и подпомага сърдечносъдовата система, а също така действа благоприятно върху половите възможности и подобрява репродуктивните способности.

Прием:
2 капсули от Cal-Mag се приемат сутрин след хранене

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари