Calcium & Magnesium Tested 120 таблетки

TESTED Nutrition
23.00 лв.18.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

TESTED Calcium and Magnesium е хранителна добавка, съдържаща два от жизнено важните за организма минерали – калций и магнезий. Те поддържат редица функции и подкрепят здравето. Всяка доза съдържа 500 мг калций и 250 мг магнезий, съчетани в бързоусвоима формула.

Защо да приемаме TESTED CAL/MAG?

  • Укрепва имунната система;
  • Подобрява плътността на костите и зъбите;
  • Участва в калиевия метаболизъм;
  • Повишава енергията;
  • Намалява мускулните крампи;
  • Подобрява здравето на кожата;
  • Подпомага дейността на нервната система;
  • Подобрява репродуктивните способности.

Какво е CAL/MAG?

Хранителна добавка с калций и магнезий, която гарантира оптимални количества от двата минерала в лесна за дозиране и приемане форма – таблетки.

Калцият е основен компонент в структурата на костите и зъбите, а пълноценното му усвояване е гаранция за доброто им здраве. Освен това, регулира мускулните съкращения и намалява схващанията. Участва в кръвосъсирването, предаването на нервни импулси между клетките и подобрява функциите на черния дроб. Най-популярните източници на калций са млякото и млечните изделия, но съвсем не са единствените. Калций може да си осигурите и чрез ядки, целина, зеле, броколи, аспержи и други. За пълноценното усвояване на минерала, препоръчваме включване на добавка с витамин Д, особено през зимата.

Магнезият участва в енергийния метаболизъм, подобрява функциите на мускулите и спира болезнените схващания. Заздравява костите и зъбите, подобрява репродуктивните способности. При интензивни тренировки е важно да се осигурява нужното количество, тъй като регулира мускулната дейност, увеличава енергията и релаксира нервната система.

Съчетаването на калций и магнезий подобрява здравето на костите и зъбите, осигурява профилактика на остеопорозата и е подходящ избор за рисковите групи – жени в менопауза, при небалансирана диета и възрастни хора.

Дозировка Тестед добавка с Калций и Магнезий:

Една доза (2 таблетки) дневно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари