Calcium + Vitamin D3 MYPROTEIN 60 таблетки

MYPROTEIN
12.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

MYPROTEIN CALCIUM WITH VITAMIN D3 е отличен избор подобряване костното и ставно здраве, както и за профилактика и лечение на намалена костна плътност. Двете съставки в добавката – калций и витамин Д3 са задължителен компонент от структурирането на костната тъкан. Калцият като градивен елемент, а витаминът за подобряване на неговото абсорбиране.

Защо да приемаме CALCIUM WITH VITAMIN D3?

  • Възстановява здравето на костите и зъбите;
  • Намалява риска от остеопороза;
  • Регулира натрупването на калций в организма;
  • Поддържа нормалната сърдечна функция;
  • Участва в кръвосъсирването;
  • Лесно дозиране и прием.

Какво е MYPROTEIN CALCIUM WITH VITAMIN D3?

Хранителна добавка с калций и витамин Д3, която е подходяща за превантивни мерки или лечение на остеопороза, намалена костна плътност или при недостиг на калций в организма. Витамин D3 е задължителен за оптималното усвояване на минерала в костите и зъбите.

С напредване на възрастта, неправилна диета, а при жените и в периодите на менопауза, може да се повиши рискът от развитие на костно заболяване. Най-често това е свързано с намаляване плътността на костната структура, а оттам се увеличава рискът от фрактури и тяхното по-бавно оздравяване.

Калцият е тясно свързан с функциите на сърцето. Без достатъчни нива от минерала работата на мускула е затруднена и може да се стигне до сериозно сърдечно-съдово заболяване.

Калций и витамин D-3 на таблетки е оптималното решение за възстановяване нивата на минерала в организма и поддържане здравето на костите и зъбите, както и на сърдечно-съдовата система.

Дозировка на CALCIUM WITH VITAMIN D3:

Една доза от 2 таблетки дневно.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари