Chromium Picolinate Puritans Pride 100 таблетки

Puritans Pride
10.00 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Puritans Pride Chromium Picolinate е спортен суплемент, съдържащ есенциалния минерал хром. Този микроелемент не може да се произведе от организма, но е много важен за неговото функциониране. Хром пиколинатът е една от най-добре усвоимите форми на микроелемента. Участва в метаболизма на глюкозата и е добър избор при трениращи за качване на мускулна маса.

Очаквани ефекти от Chromium Picolinate:

  • Умерено понижава нивата на кръвна захар;
  • Потенциал да регулира холестерола;
  • Намалява желанието за сладки храни;
  • Леко антидепресантно действие;
  • Повишава анаболния ефект на инсулина;
  • Подобрява имунната защита;
  • Потенциал да повиши либидото.

Състав на Chromium Picolinate:

Хранителната добавка съдържа хром пиколинат. Хромът е есенциален минерал, който участва в някои важни процеси. Има доказан ефект при подобряване усвояването на глюкозата. Също така повишава анаболния ефект на инсулина, което пък е отлично за хората, които тренират. Добре известно е, че инсулинът е един от най-анаболните хормони и неговите достатъчни количества са условие за качествен мускулен растеж.

Хромът често се включва в добавки за отслабване, тъй като притежава потискащ глада за сладки храни ефект. С намаляване на тяхната консумация, се понижава и калорийният прием.

Хромът има добър ефект при лечение на депресии. Това води до подобряване на настроението и съответно може да рефлектира положително върху либидото.

Начин на употреба на Chromium Picolinate:

Една доза (1 таблетка) дневно, най-добре с храна.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари