Multi Vitamin Powder MYPROTEIN 100 грама

MYPROTEIN
25.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.90

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

MYPROTEIN MULTI VITAMIN POWDER е отличен съюзник за всеки, който иска по-силна имунна система, стабилна протекция срещу свободните радикали, правилно действаща нервна система и добро самочувствие. Това е напълно възможно, стига организмът да получава всички микро и макронутриенти, от които се нуждае. Спортният суплемент MYPROTEIN MULTI VITAMIN POWDER  може да възстанови недостатъчните количества от най-важните за здравето витамини и минерали.

Съдържание на MULTI VITAMIN POWDER:

Формулата съдържа витамини и минерали на прах. Някои от най-стабилните антиоксидантиА, Е и Ц. Те се грижат клетките да бъдат защитени от оксидативния стрес. Витамин C подпомага дейността на имунната система, подобрява метаболизма на калция и желязото, а също укрепва и съединителната тъкан.

Витамините от група B пък имат огромно значение за сърдечно-съдовата система и по-конкретно – кръвотворенето и предпазването на сърдечния мускул. Б-витамините подпомагат образуването на червени кръвни клетки и хемоглобин, който пренася кислорода в организма. Също така регулират нивата на хомоцистеин, защитавайки сърдечно-съдовата система от увреждане. Подобряват работата на нервната система като се борят с напрежението и стреса.

Минералите в добавката са сред най-важните за здравето – магнезий, желязо, цинк и йод. Магнезият има основно значение за състоянието на сърдечно-съдовата система, мускулната дейност, здравето на костите и менталното състояние. Желязото участва при формирането на хемоглобин, цинкът е мощен имуностимулатор и противовъзпалителен агент, а йодът е незаменим за нормалното състояние на ендокринната система.

Предимства на MULTI VITAMIN POWDER:

  • Съдържа едни от най-важните витамини и минерали;
  • Подпомага имунната система;
  • Защитава клетките от увреждане;
  • Нормализира работата на нервната система;
  • Подпомага кръвотворенето;
  • Оптимизира работата на щитовидната жлеза;
  • Намалява мускулните крампи;
  • Понижава риска от сърдечен спазъм;
  • Бързо усвояване.

Дозиране на MULTI VITAMIN POWDER:

Една доза (413 mg = 0,4 грама) се добавя към вода в количество по желание. Разбърква се добре и се приема по време или след хранене.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване

Коментари